');
Najnovije vesti
Blic Vesti Politika

"NE INTERESUJE ME GDE JE PROBLEM, NEGO DA SE REŠI" Vučić "ribao" Drobnjaka na otvaranju obilaznice zbog naknade oko parcele

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom otvaranja obilaznice oko Beogada, od Ostružnice do Orlovače, razgovarao sa građaninom koji mu se požalio zbog problema sa uknjiženjem parcele na trasi obilaznice i obećao da će lično proveriti u čemu je problem.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
vucic obilaznica 20210429 tanjug tanja valic beograd Di022364953 preview Foto: Tanja Valić / Tanjug
vucic obilaznica 20210429 tanjug tanja valic beograd Di022364953 preview

Vučiću se na otvaranju obilaznice obratio građanin tvrdeći da parcela na trasi obilaznice pripada njegovoj pokojnoj majci i da za nju nije mogao da dobije naknadu, pošto nije mogao, kako je rekao, da je uknjiži na svoje ime kao vlasnik zbog opstrukcije.

Predsednik ga je upitao u čemu je problem i obećao da će lično proveriti o čemu se radi.

Pročitajte još

"Ne mogu da dođem do posedovnog lista na svoje ime da bih mogao da pokrenem tužbu", rekao je taj građanin, a Vučić je upitao ko je nadležan i zadužio direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da to reši.

Drobnjak je kazao da je verovatno problem u vezi sa izmenama katastra. "Ne interesuje me gde je problem, nego da se reši. Drobnjak idi tamo i stvarno reši problem", kazao je Vučić direktoru Puteva Srbije.