Lifestyle Novi Sad

Tretmani lica Novi Sad – 7 mesta na kojima ćete sigurno dobiti božanstven tretman

Kada su vam potrebni profesionalni tretmani lica Novi Sad nudi široku lepezu fantastičnih hidratacijskih, klasičnih, higijenskih ili bioloških tretmana koji će vašoj koži vratiti izgubljeni sjaj i vitalnost, ujednačiti ten, rešiti vas upornih akni i mitisera, poboljšati teksturu. Tu su i sve zastupljeniji, inovativni i vrlo efikasni anti-aging tretmani koji će učiniti da zadržite ili postignete mladolik izgled bez bora i drugih znakova starenja.

Pred vama su saloni lepote u Novom Sadu koji se posebno izdvajaju izuzetnom stručnošću u izvođenju tretmana lica, proverenim preparatima i metodama, posvećenim pristupom, i nadasve odličnim recenzijama svojih klijenata.

Salon lepote Valika – dubinski tretman čišćenja lica, skulpturalna masaža lica, vrata i dekoltea, revitalizacija lica

Kada tražite salon lepote u Novom sadu kom ćete se, nakon što zaista doživite božanstven tretman, uvek vraćati – Valika svojim kvalitetom rada, posvećenim i sveobuhvatnim pristupom zasigurno predstavlja izbor br. 1! Iskustvo takvog pristupa se ogleda u pravoj dijagnostici i predlozima higijensko-dijetetskog režima.

Vasiljka Ulić – Valika, pionir u terapeutskim masažama i Wellness vikend programima u našem gradu, više od 20 godina je zagovornik holističkog pristupa nege tela i lica, sertifikovani Wellness & Health coach sa 33 godine iskustva u polju masaže, zdravlja i wellness-a. Poslednje decenije posvetila je i usko specifičnim obukama iz kineske tradicionalne medicine – akupunkturi i cupping-u (terapeutska vakuum masaža).

Valika

Valikino višedecenijsko iskustvo dovelo je do pažljivog odabira aparata i profesionalne Biodroga i Afrodita kozmetike, redovna edukacija pravilnost u njihovoj primeni, a sjajna ekipa vrhunskih kozmetičara razvila široku paletu tretmana baš za vaš tip kože, pružajući vam jedinstveno iskustvo.

Kroz opuštajuće masaže, ovde ćete otkriti i luksuzne tretmane lica, obogaćene blagodetnom dubinskom masažom lica, dekoltea i vrata, kao pripreme za svaki tretman, radi što boljeg dejstva.

OSNOVNI TRETMAN LICA za kožu sa aknama i miteserima doprinosi:

  • Dubinskom čišćenju
  • Ujednačavanju tena
  • Uklanjanju zapušenih pora i začetaka upalnih procesa
  • Boljim efektima redovne kućne nege

SPECIJALNI TRETMANI LICA – sprovode se uz primenu specijalnih kombinacija preparata u zavisnosti od vašeg tipa kože:

  • Osetljiva koža sklona crvenilu – podizanje otpornosti na stres i njeno jačanje
  • Suva i napeta koža – uspostavljanje hidro-lipidnog balansa, mekoća
  • Masna koža – matiranje,suženje pora
  • Nečista koža – detoksikacija, manje zapušenih pora i upala
  • Umorna koža bez tonusa – prokrvljenost, vraćenje sjaja i tonusa
  • Podmlađivanje kože – umanjene bore i otoci, podignut tonus
  • Pojačana pigmentacija kože – ujednačenost, blistavost

Tretmani se rade uz adekvatnu aparaturu (radiofrekvenca, miolifting, ultrazvuk, mezoporacija, ledene kugle…) i raznoliku paletu preparata (enzima, kolagena, voćnih kiselina, hemijskih pilinga, seruma, premijum maski, etarskih ulja, melema, matičnih esencija…)

  • Ovde ćete otkriti i “čarobni” Gua Sha tretman masaže lica, deo kineske tradicionalne medicine, za ponovno uspostavljanje protoka životne energije „či” i podizanje „shena”. Izvodi se pomoću specijalnog, čudesnog Gua Sha kamena, licu vraća svežinu i blistavost, otklanja tragove umora i stresa, stimuliše specifične energetske tačke, oslobađa cirkulaciju, pokreće limfnu drenažu i izbacivanje toksina.

I ono što je fenomenalno – možete ga praktikovati i kod kuće!

SKULPTURALNA MASAŽA LICA u kombinaciji sa vakuum terapijom i Gua Sha za FENOMENALNE REZULTATE

QUICK TRETMAN za podmlađivanje

  • Za problematičnu kožu dece u pubertetu, čije aknozne promene na koži utiču i na njihovo samopouzdanje – tu su i maksimalo prilagođeni tretmani koji daju odlične rezultate.
OBRADUJ ZA  8. MART!🌸
Drage dame, povodom praznika, DANA ŽENA, Salon lepote Valika želi da vam priušti NEŠTO POSEBNO – priliku da zajedno uživamo u trenucima lepote i samopouzdanja! Kupovinom vaučera do 8. MARTA imate priliku da ostvarite popust od 20 do 30%!
U pitanju su 3 specijalna tretmana lica:
1. RADIO FREKVENCA (povećava elastičnost i kolagen kože)
2. MEZOPORACIJA (učvršćuje i dubinski ishranjuje kožu)
3. MIOLIFTING (povećava tonus mišića)
Obradujte sebe, mamu, sestru, tetku, baku…jer svaka od nas zaslužuje da se oseća sjajno u svojoj koži!✨

I ne verujte nam na reč, već se sami, na svojoj koži uverite u moć tretmana salona lepote Valika!

Ljubav kreće od nas samih!

Velvet Centar – izuzetan klasični tretman lica, mikrodermoabrazija, hemijski pilinzi, 7D HIFU, enzimski, dermapen tretmani lica

Adresa: Jevrejska 10, I/5, Novi Sad

Smešten u samom srcu Novog Sada, Velvet centar odlikuje bogata ponuda tretmana nege lica i tela, s posebnim akcentom na brigu o zdravlju i nezi kože, koja je naš prvi štit u odbrani od spoljnih uticaja. Koža lica, kao najizloženija, najviše i trpi. Zbog toga je neophodno da joj poklanjamo i najviše pažnje.

velvet-centar

U Velvetu, pored bazičnog tretmana koji podrazumeva čišćenje lica, na raspolaganju su vam i drugi neinvazivni tretmani koji čine kožu zdravom i negovanom. Iako većina klijenata praktikuje primenu klasičnog (higijenskog) tretmana lica, neretko se, kao dopunu ovom tretmanu opredeljuju i za druge sjajne tretmane iz ponude.

U zavisnosti od doba godine to mogu biti:

  • Mikrodermoabrazija – deluje poput jačeg pilinga, uklanja izumrle ćelije epidermisa, sužava pore i glača kožu i sprovodi se tokom jeseni i zime
  • Hemijski pilinzi – za uklanjanje akni, hiperpigmentacije, ožiljaka, tamnih kolutova oko očiju, takođe u jesenjem i zimskom periodu
  • Enzimski tretmani – preporučuje se tokom cele godine, pored dubinskog čišćenja i osvežavanja, vraća koži tonus i elastičnost
  • Dermapen tretmani – rešavaju mnogobrojne probleme kože i rade se uz primenu mezoterapijskih koktela

Tretmani za negu kože rade se i u kombinaciji sa Oxy terapijom i programom Scin care u kiseoničnoj kapsuli za još bolji učinak.

 I NEŠTO POTPUNO NOVO KOD NAS:

7D HIFU tretmani – fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta

Velvet centar poseduje jedini 7D HIFU aparat u Novom Sadu, koji omogućava kompletan lifting i podmlađivanje lica, vrata i dekoltea, duboku hidrataciju tkiva i smanjenje upalnih procesa u koži – potpuno prirodno, bezbolno i bez skalpela!

Rezultati su vidni već nakon prvog tretmana!

Sve tretmane i protokole, vrlo posvećeno i profesionalno sprovodi sertifikovani kozmetolog-estetičar, iza kojeg stoji 8,5 godina iskustva. U svom radu koristi kozmetičke brendove Afrodita, Payot, Innoaesthetics (Slovenija, Francuska, Španija).

Zakažite svoj idealni tretman putem telefona 062 852 1430, sajtainstagrama fejsbuka.

Ceca Skin Care – vrhunska dijagnostika, lečenje akni, hidratacija, nega, miolift, mezoporacija

Adresa: Draška Ređepa 6, I/7, Novi Sad

Kada govorimo o najboljim profesionalnim tretmanima lica u Novom Sadu, Svetlana Ceca Lakanović je neko ko već 20 godina pomaže osobama sa problematičnom kožom i onima kojima je potrebna nega. Svojim posvećenim radom u oblasti kozmetologije, stekla je poverenje velikog broja klijenata, koji imaju samo reči hvale za njenu stručnost i ljubaznost.

ceca-skin

Preduslov bilo kog uspešnog tretmana je dobra dijagnostika, a upravo je dijagnostika kože njena najjača strana, a lečenje problematične i aknozne kože jedna od specijalnosti!

Kozmetičke kuće sa kojima radi su: Reviderm, Skyndor, Phytomer, Casmara, Masoestetic, Biodroga i D Cosmetics.

Pored klasičnog tretmana lica koji podrazumeva uklanjanje komedona (mitisera) sa lica, Ceca Skin Care vam pruža i brojne tretmane nege. Hidratacija kože je na prvom mestu, pa ćete ovde uživati u božanstvenim tretmanima sa hijaluronskom kiselinom, termalnom vodom, kiseonikom i algama.

Za kožu kojoj je potrebno izbeljivanje, ujednačavanje tena, odličan je tretman vitamin C, Citylife i Mesoforce iz Vie kolekcije.

Tretmani zaduženi za sintezu kolagena, podizanja tonusa kože i glačanje bora su: Corrective, 3D tretman (koji je poput botoksa), Global lift, Pro Collagen.

Tu su i tretmani za eksfolijaciju – hemijski pilinzi, koji zbog malog molekula duboko ulaze u kožu, stimulišu ćelije i izbeljuju hiperpigmentacije.

Za obnavljanje lica i anti-age terapiju, na raspolaganju su vam i moćni Myolift tretmani aparatom sa 7 neizmeničnih struja, koje bezbolno rade na podizanju tonusa mišića, a pokrivaju sve tipove i stanja kože. Pogledajte široki spektar dejstava Myolift tretmana:

  • Povećava cirkulaciju krvi
  • Otpušta toksine ispod kože
  • Zagreva kožu i mišićno tkivo
  • Uklanja toksine
  • Uklanja edem
  • Produžava i otpušta linije izraza lica i vrata

Za lepu i zdravu kožu potrebna je pravilna nega, a sada znate i gde je možete naći!

Za više informacija o uslugama, aktuelnostima, ali i vrlo korisnim savetima o nezi kože zapratite Ceca Skin Care na Instagramu i Fejsbuku!

Svoj savršeni tretman zakažite putem telefona: 064 1241 899

Sensi Skin – higijenski, biološki tretman, OXY beauty

Adresa: Vojvode Bojovića 5A, Novi Sad

Sensi Skin je kozmetički salon i studio za negu lepote koji objedinjuje brojne profesionalne kozmetičke usluge tretmana i nege lica i tela. U ovom salonu dočekaće vas veoma posvećeno i ljubazno osoblje, spremno da odgovori na sva vaša pitanja, pruži odgovarajuću negu i visok kvalitet usluge.

Kada je o tretmanima lica reč, ovaj salon pokriva kompletnu negu lica, od higijenskog klasičnog tretmana sa kojima treba početi već u mladosti, preko specijalnog biološkog, kao i tretmana aknozne kože do mikrodermoabrazije, radiotalasnog liftinga, ultrazvučnog čišćenja lica, do OXY beauty, veoma popularnog tretmana u svetu koji dotokom čistog kiseonika u kožu daje momentalno vidljive efekte regeneracije i liftinga.

Ukoliko imate problem sa flekama, tu je Mela white – tretman organskim biljnim pilingom. Za dubinsko čišćenje kože, dostupan vam je detox, a za osetljivu kožu oko očiju radi se tretman očne zone. Takođe, dostupan je i Power neck, tretman vratne zone koji može da se radi zasebno ili u sklopu tretmana lica.

Telefon: 065 333 8338

Fitspa – tretman 24 karatnim zlatom

Adresa: Balzakova 31, Novi Sad

U prelepom ambijentu Fitspa studija za fitnes i velnes, pod jednim krovom možete pronaći idealan spoj vežbanja i opuštanja. Njihov primarni fokus je personalni fitnes, a specijalizovani su i za mršavljenje, bolove u leđima i rehabilitaciju. U ovom studiju neguju individualni pristup, uz veliku posvećenost i ljubaznost. Ukoliko želite da se opustite i svom telu i licu priuštite vrhunski welnes i spa tretman, dostupne su vam blagodeti turskog kupatila, saune, masaže, a tu su i fantastični tretmani lica koji će vašoj koži obezbediti lep i zdrav izgled.

 

Što se tiče lepote lica, u Fitspa su vam na raspolaganju sledeći profesionalni tretmani:

  • Higijenski tretman lica – dubinskim čišćenjem kože postiže se čista, hidrirana, zdrava i sveža koža, sa ujednačenim tenom
  • Aknozni tretman lica – tretiranje upalnih procesa problematične kože
  • Tretman hidratacije – namenjen pre svega suvoj i dehidriranoj koži, tretman hidratacije se vrši dubinski, što znači da preparati i serumi prodiru u kožu mnogo efikasnije od preparata za kućnu negu. Nakon ovog tretmana koža dobija svežinu i jedrinu, koju će zadržati dugo nakon toga.
  • Tretman 24 karatnim zlatom – tretman 24k zlatom predstavlja luksuzni anti age tretman kojim ćete osetiti sve blagodeti čistog zlata na vašoj koži. Tretman čistim zlatom predstavlja luksuzni tretman pa je samim tim veoma prijatan i opuštajuć. Tretman čistim zlatom kožu lica veoma uspešno revitalizuje i čini da ona izgleda zategnuto, podmlađeno, bez bora i da sija. Zlato će podstići stimulaciju kolagena i tako koži dati blistav, zategnut ishranjen izgled i baršunast sjaj.

Ako želite samo najbolje za svoje lice i telo, Fitspa je pravo mesto za vas!

Za sve informacije o uslugama i zakazivanju, pronađite na njihovom sajtu, Facebooku i Instagramu ili pozovite telefon: 064 213 0824.

Normalna, suva, kombinovana, problematična ili osetljiva? Ako nešto znamo o koži, to je ova podela na tipove kože i njih određuje naša genetika. Svaki od njih zahteva posebnu negu i stoga je važno da znate kojem tipu pripadate. Suvoj koži nedostaju vlaga i masnoće, te ona zahteva češću hidrataciju, dok problematična koža proizvodi višak sebuma, a rezultat su bubuljice, mitiseri i velike pore. Uporni problemi sa aknama (inflamatorna oboljenja kože), najčešće se javljaju u pubertetu, a njihovo lečenje zahteva upornost, strpljenje i česte posete dermatologu ili kozmetičaru.

Bez obzira kojem tipu kože pripadate, brojni unutrašnji i spoljašnji faktori utiču na njeno stanje, a ubrzan tempo života, nedovoljno sna, stres i hormonske promene ostavljaju danak na našoj koži, te ona gubi svoju ravnotežu, jedrinu i sjaj. Tu su i vremenski faktori poput vetra i niskih temperatura zimi, ili štetno UV zračenje leti koji takođe mogu narušiti zdrav izgled kože, i zato je važno raditi tretmane lica tokom cele godine.

Nažalost, vremenom ne postajemo mlađi, pa naša koža već od 25. godine počinje da gubi svoj prirodni protein, kolagen, a aktivnost ćelija se smanjuje. Kako starimo, susrećemo se sa problemima zrele kože koja gubi svoju elastičnost, a bore i pigmentacija su sve izraženije.

Genesis Beauty Center – kozmetički i laserski tretmani lica 

Adresa: Branka Bajića 9d, Novi Sad

Genesis beauty centar svojim originalnim personalizovanim konceptom nudi brojne tretmane kompletne kozmetičke i laserske revitalizacije lica, tela i kose, kao i najsavremenije estetske tretmane.

Kada su u pitanju tretmani lica, ovaj estetski centar raspolaže brojnim kozmetičkim tretmanima, specijalizovanih za određeni tip i stanje kože: Clear balance proizvodi za masnu kožu, Aquatherm tretman osetljive i kuperozne kože, Power hialuronic za hidrataciju, Power oxygen sa detoks i antioksidativnim efektom.

Tu su i odlični antiage tretmani: Corective tretman protiv bora, global lift sa efektom face liftinga, Timeless prodigy ultra global. aparaturna mezoterapija, ultrazvučno čišćenje lica špatulom, hidradermija, hidradermija lift i hidradermija lift očne zone.

Telefon: 066 264 000

Vreme za mene – tretmani nege, podmlađivanje kože lica

Adresa: Đorđa Nikšića Johana 20, Novi Sad

Ovaj  kozmetički salon se bavi oblikovanjem i reoblikovanjem tela, kao i profesionalnim tretmanima nege i podmlađivanja kože lica. Baš kako stoji u samom nazivu ovog salona, Vreme za mene svakom klijentu pruža njegovo vreme, privatnost i veliku posvećenost stručnog osoblja.

Za rešavanje brojnih stanja i problema vaše kože, u ovom salonu su vam na raspolaganju sledeći tretmani: Skeyndor mezoterapija, mezoterapija lica bez igala, radiotalasni lifting lica, oxygen tretman, papaya tretman i radiotalasni lifting lica.

Telefon: 064 327 6069

Pedikir Novi Sad – top 3 salona u kojima će vaša stopala dobiti veličanstven tretman

Hijaluronski fileri – najbolje klinike u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Zna se kako se koji tretman radi, i svi bi trebalo da ga rade na slican nacin, tako da pre nego se odlucite za kozmeticki centar, prvo odberite tretman

128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link