REZZIME DANA (sreda): Rizik u Parizu se nije isplatio, zbog Salcburga su se gužvali mnogi tiketi

Vreme čitanja: 4min | sre. 28.04.21. | 23:45

Pogledajte ko vam je 28. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

GALATASARAJ - KONJA (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:0

Drhtali su i navijači Galatasaraja. Minuti su delili njihov klub od definitivnog ispadanja iz šampionske trke. Mada su i ovako Lavovima šanse dosta tanke. Konja se odlično branila u Istanbulu, poklekla je tek u 87. minutu. Klub za koji igra Marko Jevtović (presedeo meč na klupi) sada je u problemu, jer je ovo šesta uzastopna utakmica bez pobede i tone na tabeli ka opasnoj zoni.

ASTANA - AKŽAJIK (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Gol u petom minutu bio je dovoljan da Astana opravda ulogu favorita. Postigao ga je Barsegjan, u nastavku bolja igra domaćina, mada su i gosti imali svoje prilike, ali promene rezultata nije bilo. Sačuvali su fudbaleri Astana mrežu i upisali nova tri boda, te za toliko ostali na čelu tabele ispred Taraza.

RIZE - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:3

Zebnja se uvukla u dušu navijača crno-belih kada su vezali dva remija, kada im je Fener prišao da im duva za vrat, ali Bešiktaš je ponovo živ i ponovo pobeđuje. Nakon trijumfa nad Kajzerijem u prethodnom kolu (3:1), ekipa Sergena Jaljčina uzela je tri velika boda na gostovanju Rizeu, kojima je sačuvala rastojanje u odnosu na Fenerbahče.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - PAS JANINA (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 3:1

Namučila je Janina velikog favorita na svom stadionu, pružila dobar otpor i večeras, ali ipak nije imala snage da se nosi sa daleko kvalitetnijim rivalom. El Arabi je sa dva gola u prvom delu doveo Olimpijakos na prag pobede, na startu drugog dela je Kartalis vratio goste u igru, ali je samo šest minuta trebalo sastavu iz Pireja da odgovori preko Brume. U finišu je Holbeas zaradio isključenje, ali je bilo kasno za Janinu da se vrati.

PIRAMIDS - NAMUNGO (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 1:0

Iako je Piramids bio veliki favorit, dobro se namučio da dođe do trijumfa. Ipak, uspeo je da slavi. Golom Adela iz 65. minuta došao je do tri boda i obradovao sve koji su odigrali keca.

GROJTER FIRT - SANDHAUZEN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:2

Sjajan meč u Firtu i pobeda domaćina. Poveli su u šestom minutu preko Sarpeija, ali je Keita Ruel poravnao rezultat pola časa kasnije. Sa 1:1 se otišlo na odmor, da bi posle sedam minuta igre u nastavku gosti došli do preokreta golom istog fudbalera. Ipak, uspeo je Grojter da obraduje sve koji su odigrali keca, pa je zahvaljujući autogolu Žirova iz 77. minuta i pogotku Branimira Hrgote devet minuta kasnije preokrenuo rezultat i upisao pobedu. Jako važnu u borbi za promociju, kako je sada drugi na tabeli sa šest bodova više od Hamburgera.

PRECRTANO

DINAMO Z. - GORICA (tip 1, kvota 1,40) - 4:1/posle produžetaka/

Uspeli su Zagrepčani za 90 minuta da postignu jedan pogodak, dovoljan da se anulira prednost gostiju iz trećeg minuta, a onda su u produžetku eksplodirali. Tri puta su za 19 minuta u dodatnih pola sata tresli mrežu Gorice i izborili plasman u finale Kupa Hrvatske. Prava je šteta što se ranije nisu probudili.

SALCBURG - VOLFZBERGER (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:1

Veliki favorit je bio Salcburg, ali su se gosti pokazali kao tvrd orah. Dominirao je domaćin, imao trostruko više pokušaja, ali je na kraju morao da se zadovolji bodom. Gosti su čak stigli do prednosti sredinom drugog dela igre, kada je Afengruber zatresao sopstvenu mrežu. Malo je nedostajalo da Bikovi ostanu bez ijednog boda, ali je odbrana Volfzbergera konačno probijena u 86. minutu.

BILBAO - VALJADOLID (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:2

Protiv Valjadolida ni prisustvo dvojice Vilijamsa nije mnogo vredelo Bilbau da naplati veliku pobedu nad Atletiko Madridom minulog vikenda. Iako je dvaput vodio, na kraju je zabeležio čak šesti remi u poslednjih sedam mečeva u borbi za bodove i smanjio šanse za izlazak u Evropu, dok je Valjadolid bodom popravio izglede da sačuva status.

Opširnije OVDE.

PSŽ - MANČESTER SITI (tip 1, kvota 3,00) - rezultat 1:2

Noćna mora se pretvorila u san snova. Grcao je Mančester Siti, davio se u problemima, gledao u propast, a onda se odupreo sa ivice provalije i na bizaran način primakao premijernom finalu Lige šampiona. Ni sam ne zna kako. Dok se gegao pod pritiskom ruku spasa mu je pružio Pari Sen Žermen. Glupostima. Dovoljno za senzacionalnu i ne baš zasluženu pobedu Građana u prvom susretu polufinala.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara