Foto: Reuters
Foto: Reuters

AZIJA: Preokret Al Garafe, Kazma se raspucala

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.04.21. | 23:35

Pogledajte rezultate nekih od utakmica odigranih na azijskom kontinentu

DALJEN PRO – HEBEI 0:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1)

U prvom poluvremenu nije bilo golova i mogli ste da naslutite da će se ovaj meč teško rešavati. Sve do 80. minuta nije bilo golova, a onda je Markao pogodio za Hebej i gosti su uzeli sva tri boda. I taj jedan gol koji je dat došao je posle penala. Vrlo tesna utakmica.

HANOJ – BIN DIH 0:1 (0:1)

(Fudbal, Vijetnam 1)

Bin Dih je ušao u ovu utakmicu kao blagi favorit i baš toliko je bio bolji od protivnika da je uspeo da upiše tri boda. Jedini gol na utakmici pao je u 22. minutu kada je Hendrio bio precizan i do kraja nije bilo promene rezultata. Ako ste još igrali 2-2 na ovoj utakmici, onda ste mogli jako dobro da zaradite.

AL ŠABAB – AL SAHEL 0:0

(Fudbal, Kuvajt 1)

Nisu u Kuvajtu bili raspoloženi za golove danas, barem ne na utakmici Al Šababa i Al Sahela. Sastali su se sedmoplasirani i osmoplasirani tim prvenstva, pa je negde i bilo logike da neće biti mnogo golova. Ali, za neutralne ljubitelje fudbala završilo se najlošije - bez golova.

KAZMA SC – KAJTAN 5:0 (3:0)

(Fudbal, Kuvajt 1)

Za razliku od Al Šababa i Sahela, Kazma je bila više nego raspoložena za golove, a dala ih je čak pet. Brazilac Hamilton Soareš je rešetao protivnika i postigao het-trik. Bio je stelac u 10, 29. i 59. minutu utakmice. Pored njega pogodili su i Buresli i Al Cvi za potpuni potop gostiju i siguran prolazak keca.

AL MUAJDAR – AL GARAFA 1:4 (1:0)

(Fudbal, Katar Kup)

Odlična utakmica Al Garafe koju vodi Slaviša Jokanović i prolazak tog tima u polufinale kupa. Zanimljivo je da je Al Muajdar poveo u 19. minutu, da je vodio na poluvremenu, a da je posle toga Al Garafa postigla čak četiri gola i ubedljivo slavila. Kođija je briljirao sa tri gola, a Ali Surag je dodao jedan.

AL MESAJMIR – AL MARKIJA 1:4 (0:2)

(Fudbal, Katar Kup)

Al Markija je odradila više nego ubedljiv posao. Može se reći da je rešila meč već posle 35 minuta kada su strelci bili Al Douni i Al Katani pa posle toga nije Markija morala da brine. U nastavku utakmice dva gola za taj tim dao je Lakrum, u 49. i 85. minutu. Jedini pogodak za Mesajmir postigao je Bajumi.


tagovi

AzijaAl Garafasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara