');
Najnovije vesti
Blic Zabava

MARIJANA MATEUS IZGLEDA NIKAD BOLJE Zategnut stomak i savršen ten na pragu šeste decenije života

Izgled Marijane Mateus godinama je tema o kojoj pripadnice lepšeg pola i te kako diskutuju. Sa druge strane, pripadnici jačeg pola uvek su ostajali oduševljeni njenom harizmom i savršenim izgledom.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Marijana Mateus
Foto: Instagram / Instagram
Marijana Mateus

Gde god da se pojavi obično bi se komentarisalo nekoliko stvari o njoj, to kako se obukla, kako joj stoji frizura, da li je nešto menjala na svom telu - bili bi samo neki od komentara koji bi mogli da se čuju. S druge strane, uspešna kreatorka ne brine mnogo šta će ko da kaže, već živi svoj život punim plućima. I kada je najsrećnija i kada vodi stravične životne bitke, na njenom licu stajaće prepoznatljiv osmeh.

Marijana Mateus
Foto: Instagram / screenshot
Marijana Mateus

U septembru će proslaviti 50. rođendan, ali to na osnovu njenog fizičkog izgleda se nikada ne bi reklo. Marijana je novim setom fotografija iz teretane iznenadila mnoge, ali ono što je posebno mnogima dalo povoda za komentarisanjem jeste savršeno izvajana figura i zategnut stomak Marijane.

Marijana Mateus
Foto: Instagram / screenshot
Marijana Mateus
Pročitajte još

- Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje "bekstvo" van granica koje nam je nametnuo karantin, jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus - napisala je Marijana koja, iako blizu šeste decenije, izgleda besprekorno i izazovno, možda bolje nego ikad.

U novom setu fotografija, prikazala je kako izgleda april iz njenog ugla:

- Najzanimljiviji delovi aprila - da li ste spremni za leto? - glasila je poruka Mateusove koja poslednjih godina veći deo vremena provodu u Londonu.

VIDEO Marijana Mateus smatra da je Ceca odlična domaćica