0
Domaći fudbal
Nenad Lalatović kazna

FOTO: FK Vojvodina

VELIKI RAT U KLUBU: Tanović opleo po Lalatoviću, trener Vojvodine mu odmah odgovorio! Spominje se i poligraf!

Objavljeno: 28.04.21 u 18:10

Oštre reči na obe strane.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom imao šta da kaže. On je optužio direktora Karađorđa i nekadašnjeg internacionalnog sudiju Dragomira Tanovića, da je tražio njegovo isključenje na meču sa Metalcem.

Nisam video konferenciju, ali sam čuo, poslali su mi ljudi link. Mogu samo da kažem da je to što je uradio Lalatović jadno, počeo je Tanović, a potom nastavio:

Ako kažem da je to što je uradio jadno, to znači da nisam. Ja sam bio njihov kolega toliko godina, tako nešto nikad ne bih uradio. Profesionalno radim da pomognem Vojvodini, neću uopšte da se bavim Nenadom Lalatovićem, ima ko će da se bavi njim – kratko je u izjavi za Telegraf rekao Dragomir Tanović.

Na drugoj strani, ekspresno nakon ove izjave ponovo se oglasio Nenad Lalatović. Šef stručnog štaba Vojvodine je naveo da je spreman da se sa Tanovićem javno susretne.

Oglašavam se poslednji put u vezi Tanovića pošto je rekao da je jadno to što sam ja izjavio. Gospodine Tanoviću jadno je to što ste vi išli u Insajder i javno pokušavali da optužite sudije, svoje kolege sa kojima ste radili i jeli zajednički hleb i javno govorili o njima loše i na taj način da je dokazano bi te vaše kolege bile u zatvoru. E, to je gospodine Tanoviću jedino jadno. Javno kažem da sam spreman da se suočim sa gospodinom Tanovićem i sudijama koje su bile na tom meču i onom koji laže da doživotno ode iz srpskog fudbala, rekao je Lalatović.

FOTO: FK Vojvodina

Nakon toga, Nenad je dodao i da svaki detalj u vezi ovoga što priča zna i sportski direktor Vojvodine Kosanović. Ovom prilikom ga je pozvao i da se oglasi povodom svega.

Sve to zna nas sportski direktor Kosanović koji je taj isti sudija potvrdio da sam ja u pravu i da je gospodin Tanović tražio od njega da budem isključen. Tražim javno da se oglasi i kaže ono sto mu je sudija rekao. Ovo je moje poslednje oglašavanje a ja sam spreman da idem na poligtaf i suočavanje sa sudijama i gospodinom Tanovićem. Podvlačim, jadno je sto si hteo da ljude sa kojima si jeo isti hleb u zatvor. U celoj toj priči Tanović je izvršio nečije naređenje i on me ne zanima. Kakav je čovek to je javno pokazao u Insajderu prema ljudima sa kojima je radiom zaključio je Nenad Lalatović.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter