Читај ми!

Bajern menja trenera, Nagelsman potpisao petogodišnji ugovor

Nemački fudbalski gigant Bajern iz Minhena potvrdio da je sa trenerom Lajpciga Julijanom Nagelsmanom potpisao petogodišnji ugovor. Nagelsman: Srećan sam, ali o Bajernu za nekoliko nedelja.

Kako se navodi u saopštenju Bavaraca, Nagelsman će od naredne sezone preuzeti Bavarce, umesto Hansija Flika, koji bi trebalo da postane novi selektor reprezentacije Nemačke.

Trenutno još uvek aktuelni trener Bajerna Hansi Flik je za nepune dve sezone doneo šest pehara a verovatno će do kraja sezone osvojiti i sedmi pehar, pa će vođstvo kluba prepustiti Julijanu Nagelsmanu.

 Ovaj 33-godišnji stručnjak je 2017. godine proglašen za najboljeg trenera Nemačke, a prethodne sezone predvodio je Lajpcig do polufinala Lige šampiona.

Lajpcig trenutno zauzima drugo mesto u Bundesligi, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Bejernom, a u petak ga očekuje i duel u polufinalu Kupa protiv Verdera iz Bremena.

Nagelsman: Srećan sam, ali o Bajernu za nekoliko nedelja

Srećan sam što preuzimam Bajern, klubovi su juče definisali detalje dogovora, ali narednih nekoliko nedelja neću govoriti na ovu temu jer želim da se posvetim finišu sezone u Lajpcigu, izjavio je novi trener Bavaraca Julijan Nagelsman.

"I dalje sam trener Lajpciga, imamo još pet utakmica do kraja sezone. Želimo da zadržimo drugo mesto u šampionatu i da osvojimo Kup Nemačke", rekao je Nagelsman na onlajn konferenciji za medije.

 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво