KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Dobar početak sezone za kragujevačke kartingaše

Nova sezona Otvorenog prvenstva Karting saveza Srbije startovala je proteklog vikenda na stazi u Jagodini. Članovi Auto moto karting kluba 034 Racing Team ostvarili su zapažene rezultate, kako u individualnoj, tako i u ekipnoj konkurenciji, gde su osvojili dva druga mesta.

Aleksa Marković je sjajno vozio u Klasi 7, gde je uspeo da se domogne prvog mesta u generalnom plasmanu. Marković je bio najbrži u prvoj trci, dok je drugu završio na četvrtoj poziciji.

Odlično je vozio i Miloš Đorđević, koji je u Klasi 5 osvojio dva druga mesta,

Debitanti u Klasi 4, Milan Stanojević i Manojlo Ristić, ostavili su dobar utisak. Stanojević je obe trke u ovoj klasi završio kao drugi, dok je Ristić osvojio treće i peto mesto.

U istoj klasi nastupili su Dušan Žarković i još jedan debitant Lazar Mašulović. Žarković se usled velikog poteškoća sa kartingom morao zadovoljiti jednim četvrtim i jednim petim mestom, a identične plasmane ostvario je i Mašulović.

Najveći broj vozača AMK 034 Racing Team imao je u Klasi 8, gde su nastupili Vladan Jakovljević, Dragan Đorđević i Saša Miletić, koji su dali značajan doprinos ekipnom plasmanu kragujevačkog kluba.

Nakon prve trke u sezoni, AMK 034 Racing Team nalazi se na drugoj poziciji u generalnom plasmanu klubova.

Naredna trka u okviru prvenstva Karting saveza Srbije vozi se 15. maja na kartodromu u Kuli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!