Najnovije vesti
Zabava
natasa bekvalac danilo ikodinovic cerka hana ikodinovic

NATAŠINA I DAČINA ĆERKA JE IZRASLA U PRAVU DEVOJKU Sad je na moru sa mamom i sestrom i pleni lepotom, a ovako je govorila o pevačici: "Uhodi me!"

Hana Ikodinović, ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, izrasla je u pravu devojku, za koju mnogi kažu da je nasledila maminu lepotu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nataša Bekvalac Foto: Instagram / bekvalceva / Instagram
Nataša Bekvalac

Hana je prošlog meseca napunila 14 godina, a budući da Nataša neretko objavljuje njene fotografije na društvenim mrežama, sve su češći komentari da je pevačicina naslednica mamina slika i prilika.

Njih dve, kao i mlađa Natašina ćerka Katja, trenutno su na odmoru u Egiptu, gde uživaju punim plućima, a pevačica je u potpunosti posvećena naslednicama i vremenu koje zajedno provode.

Hana i Katja
Foto: Instagram / bekvalceva / Instagram
Hana i Katja

Hana je izrasla u izuzetno lepu i pametnu devojku, a Nataša je u nekoliko navarata u intervjuima isticala koliko je ponosna na nju.

Pevačica je tako krajem prošle godine, govoreći o Hani, istakla da smatra da je pokupila njene i Danilove najlepše osobine.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović
Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

- Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla "e, ovo dete će da pokupi najlepše". Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije. (smeh) - rekla je Nataša tada za "Telegraf JETSET".

Pročitajte još

Jednom prilikom i Hana je stala pred kamere i govorila o Nataši.

- Ona je divna, brižna, nežna, iskrena. Stroga je, uhodi me, hakuje mi laptop, telefon, Instagram. Moja majka je haker, šta da kažem, ona ima uvid, ali snalazim se. Zahtevna je za školu, a ovako generalno nije. Mogu da izlazim do 10 uveče, volela bih da me malo više pušta. Pričamo stalno o simpatijama, otvorena je, pomaže mi - rekla je Hana Ikodinović u emisiji "Amidži šou".

Podsetimo, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović razveli su se 2011. godine. Mlađu ćerku, Katju, pevačica je dobila 2018. godine u braku sa Lukom Lazukićem.

A kako izgleda Hanin deda od koga su ćerke Nataša, Kristina i Dragana nasledile lepotu, pogledajte OVDE.

VIDEO: Nataša Bekvalac o ćerkama