Lukaku i Ibrahimović (© Reuters)
Lukaku i Ibrahimović (© Reuters)

Smešne kazne: Pominjali magarca, majku, ženu, vudu magiju i na kraju plaćaju siću

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.04.21. | 00:53

Makar će novac otići u humanitarne svrhe

Bio je to detalj koji je zasenio čak i preokret Intera nad Milanom (2:1). Žestoko su se posvađali Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović pred kraj četvrtfinalnog meča Kupa Italije, sevale su pogane reči, umalo se nisu pobili, iako je utisak da su želeli i fizički kontakt, a na kraju se sve završilo blagim kaznama. Neko bi rekao – smešnim.

Fudbalski savez Italije, u čijoj je nadležnosti organizacija mečeva tamošnjeg kupa, sankcionisao je dvojicu napadača tako da to neće osetiti. Ibrahimović će morati da plati 4.000 evra, jer je Lukakua nazvao „magarče“ i poslao ga da „radi svoja vudu s...“, a pominje se da mu je usput vređao i majku. Tih 4.000 evra su prava sitnica za Šveđanina, imajući u vidu da godišnje zarađuje 7.000.000 evra. Lukaku je prošao bolje, jer je za navodnu rečenicu „Nešto si rekao o mojoj majici, j... tebe i tvoju ženu“ sankcionisan 3.000 evra. A ove sezone primio je 7.500.000.

Izabrane vesti

Osim dvojice centarforova, kažnjeni su i klubovi, pod obrazloženjem da nisu uspeli da kontrolišu ponašanje svojih asova. Milan 2.000, a Inter 1.200 evrea. Sveukupno, za onakav haos na kraju meča sankcije su 10.200 evra. Ako ništa drugo, bar će novac biti uplaćen u humanitarne svrhe, jer su se tako saglasili i Ibra i Lukaku.


tagovi

Zlatan IbrahimovićRomelu Lukaku

Obaveštavaj me

Inter
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara