©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Da je bolje, ne bi valjalo

Vreme čitanja: 3min | pon. 26.04.21. | 23:38

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LESTER - K. PALAS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Pao je Kristal Palas u tesnom okršaju, a Iheanačo je bio strelac pobedonosnog gola u 80. minutu kojim je vezao četvrtu utakmicu da je tresao mrežu.

Opširnije OVDE

LACIO - MILAN (tip 1, kvota 2,45) - 3:0

Tokom proleća odlično početa sezona pretvorila se u košmar za Rosonere. Sve ono što su gradili sedam meseci posle poraza u Rimu od Lacija, drugog uzastopnog kada je reč o Seriji A, sada ozbiljno visi.

Opširnije OVDE

LACIO - MILAN (tip 3+, kvota 1,55) - 3:0

Pokazalo se da odsustvo Zlatana Ibrahimovića predstavlja nekadoknadiv gubitak za Stefana Piolija. Ponovo je šansu u špicu dobio Mario Mandžukić, ali je ponovo kao senka lutao terenom Olimpika.

Opširnije OVDE

BENFIKA - S. KLARA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Benfika je tri boda odnela iako je za 90 minuta igre uputila samo jedan udarac u okvir gola. Nelogično, reći će mnogi, s obzirom da je postigla dva pogotka.

Opširnije OVDE

BENFIKA - S. KLARA (tip 2+, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Nije se proslavila, ali Benfika je uspela da stigne do tri boda kojim je naplatila Bragin poraz od Sportinga u nedelju uveče. Lisabonski Orlovi su na svom Lužu pobedili upornu Santa Klaru.

Opširnije OVDE

EIBAR - SOSIJEDAD (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:1

Baskijci čuvaju poziciju koja vodi u Ligu Evrope i na putu su da je zacemntiraju. U tome će im svakako pomoći večerašnja, istina minimalna pobeda. Strelac jedinog gola na stadionu Munisipal de Ipurua bio je Isak u 26. minutu.

Opširnije OVDE

TORINO - NAPOLI (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Napoli je napravio veliki korak napred, pošto je na gostovanju Torinu lako slavio sa 2:0. Gorelo je Bikovima pod nogama, ali je Napoli odigrao sigurno i za samo 120 sekundi rešio pitanje konačnog pobednika.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

TORINO - NAPOLI (tip GG, kvota 1,58) - rezultat 0:2

Gosti su bili aposlutni gospodari meča, kontrolisali dešavanja. Imali su brojne prilike da pobedu učine znatno ubedljivijom, čak dva puta su pogađali okvir gola Torina. Domaćin je počeo da igra tek ulaskom Simonea Zaze, ali je bilo kasno.

Opširnije OVDE

DARMŠTAD - BOHUM (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 3:1

Ima Bohum lepu zalihu, na pragu je povratka u elitni rang nemačkog fudbala, ali ne sme sebi da dopusti da mu se desi neki novi Darmštad.

Opširnije OVDE

MOREIRENSE - PORTO (tip 2, kvota 1,28) – rezultat 1:1

Mač za one sa jakim živcima. Čekala se dvojka u dalekoj Portugaliji, dugo je nije bilo na vidiku, jer je Moreirense pred kraj prvog dela poveo, ali se tračak nade pojavio kad je Taremi pogodio iz penala četiri minuta pre kraja. Čak je favorit postigao gol za 2:1 preko Tonija Martineza u trećem minutu nadoknade, ali je on poništen zbog ofsajda.

Opširnije OVDE.


tagovi

bet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara