26. april  2021. 12.41  →  23.23 | Izvor: Tanjug

Stanivuković sa saradnicima na posao došao biciklom, uveče pozvan za saslušanje zbog kršenja mera

BANJALUKA -

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sa nekolicinom saradnika jutros je na posao došao biciklom i fotografiju objavio na društvenim mrežama.

"Ovako smo jutros započeli naš radni dan. Ponosan sam na naše zaposlene, koji su ličnim primerom poslali poruku da zajedno možemo da menjamo svest o upotrebi bicikala", napisao je Stanivuković na Tviteru i Fejsbuku.

Naveo je, između ostalog, i da će grad pronaći način da stimuliše kupovinu bicikala za zaposlene u Gradskoj upravi, kako bi ih time dodatno motivisao da ga češće koriste.

Stanivuković pozvan za saslušanje zbog kršenja mera

Policijska uprava Banjaluka uputila je danas poziv za saslušanje gradonačelniku Drašku Stanivukoviću zbog nepoštovanja epidemioloških mera, izjavila je večeras portparol Policijske uprave Danijela Mučibabić.

"Poziv za saslušanje Stanivukoviću je upućen zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije", rekla je Mučibabić za Srnu.

Mediji u BiH preneli su ranije da je saslušanje Stanivukovića u svojstvu osumnjičenog zakazano za 29. april, ali nisu precizirali za šta je osumnjičen.

Srodne vesti