Читај ми!

Stanković: Ne opterećujem se brojem golova i bodova

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan igrom tima na gostovanju u Inđiji i istakao da se ne opterećuje brojem postignutih golova i osvojenih bodova, već da je željan samo da se ostvari zacrtani cilj s početka sezone.

Zvezda je u gostima pobedila Inđiju sa 5:1 i tako došla do 95 osvojenih bodova i isto toliko postignutih golova u 33 kola šampionata, ali je trener crno-belih istakao da nije mnogo okupiran brojkama i statistikom.

"Uopšte se ne opterećujemo činjenicama poput toga da li ćemo doći do brojke od 100 golova ili 100 bodova. Važno je da se igra dobro i da na terenu izgledaš kao pravi tim, da ne dođe do rušenja zajedništva i da se u svakom momentu zna ko šta radi. Posle toga golovi dođu kao plod vrednog rada i ozbiljnog pristupa kao što je to sada bio slučaj. Još jednom čestitam momcima na pobedi i ponavljam, najvažnije da ostvarimo zacrtane ciljeve", rekao je Stanković za klupski sajt.

Stanković je ukratko analizirao meč i konstatovao da se sve odvija onako kako je u timu planirano.

"Dobro smo odigrali meč. Mislim da je prvo poluvreme bilo u jakom takmičarskom ritmu, a od početka utakmice smo znali šta nam je činiti. Čestitam momcima na trijumfu. Ponosan sam na njih. Ovo je dugo prvenstvo, koje zahteva puno truda i emocija, ali znam da su moji igrači pravi. Bilo je logično da u drugom delu igre malo padne ritam utakmice, što je u neku ruku i legitimno posle visoke prednosti. Sada ćemo malo da odmorimo, pa već u četvrtak dočekujemo ekipu Vojvodine. Idemo korak po korak ka zacrtanom cilju", zaključio je Stanković.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво