');
Najnovije vesti
Blic Vesti Politika

"SVI POLITIČARI SU BILI KOD MENE" Palma ponovo o optužbama da je podvodio maloletnice i žene: Da je to neko uradio mojim unukama ja bih mu U OKO PUCAO

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Markovič Palma večeras je u emisiji "Hit tvit" ponovo govorio o optužbama potpresednice SSP-a Marinike Tepić da je podvodio maloletnice i žene u Jagodini.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
HIT 04 foto printscreen tv pink Foto: TV Pink / screenshot
HIT 04 foto printscreen tv pink

Marković je rekao da u rasvetljavanju ovih afera želi da ide do kraja.

-Ili ja da idem u zatvor ili Marinika Tepić. Ja od ovoga nikada neću da odustanem. Ja imam tri unuke, da je to neko uradio mojim unukama, ja bih mu u oko pucao. Ovo je mnogo bolno. Ili Marinika u zatvor ili ja - naglasio je Marković.

Kako je apostrofirao, svi političari su bili kod njega u Jagodini.

Pročitajte još

"Belivuk i njegova grupa dobiće maksimalne kazne"

Lider Jedinstvene Srbije osvrnuo se i na kriminalnu grupu Veljka Belivuka i novu akciju Žandarmerije koja je u kući Vellje Nevlje u Ritopeku našla ogromnu količinu naoružanja i veliku industrijsku mašinu za mlevenje mesa.

-Ja mislim da ovakva grupa ne postoji u Evropi. Mislim i da je policija radila profesionalno i potrebno im je bilo dosta vremena da utvrde šta oni rade prilikom tih krivičnih dela. Opozicija je stalno govorila kako se hapse neki sitni korisnici droge i kada je uhapšena ova velika grupa, kažu: "A što nisu pre?", čekajte, što niste vi pre? Nego ste dozvolili da vam ubiju predsednika Vlade. Ova država radi drugačije. Važno je da u Srbiji, polako, svi oni koji se bave kriminalom, da im se zna gde im je mesto. Mislim da će svi da dobiju maksimalnu kaznu, a kako se saznalo za taj podrum, pa sigurno je rekao neko od njih. Ovoliko naoružanje nije imala Vojska Srbije na jednom mestu do 2011. godine - tvrdi Palma.