Šaljiva izjava Gorana Milojevića: Lopta nam je bila ispumpana, možda i kockasta

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.04.21. | 18:57

Dejan Stanković zadovoljan prikazanim

Od kada je ušla u najjači rang Inđija je konstantno mučila Crvenu zvezdu. Sve do današnjeg meča, na kojem je pobednik bio rešen posle 22 minuta. Tada je već bilo jasno da će bodove spasa ekipa iz Srema morati da potraži na nekom drugom mestu.

Nisu bili konkurentni domači igrači, što je inspirisalo trenera Inđije Gorana Milojevića da na kraju meča da zanimljivu izjavu.

Izabrane vesti

„Izgleda da nam je lopta bila ispumpana. Ne znam šta bih drugo rekao. Nisam mogao da prepoznam momke. Moraćemo posle ovog da se konsolidujemo. Kao da nam je lopta bila kockasta. Nismo ni očekivali ovde bodove spasa, ali moraćemo da se konsolidujemo“, rekao je Goran Milojević za televiziju Arena.

Kratak u analizi meča bio je Dejan Stanković.

„Znali smo šta će nas ovde čekati. Bili smo zato direktni, uzimali smo druge lopte i pravili prevagu. Na lep način smo završavali akcije. Svaka čast momcima, fizički smo izvukli maksimum. Pokazali su da su pravi, iako ova sezona dugo traje. Prvo poluvreme je bilo fenomenalno. Normalno je bilo da dođe do pada“, kratak je bio Stanković.


tagovi

Goran MilojevićDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara