Capital.ba

Dogovorena saradnja pošta Srbije i Srpske

25.04.2021. / 10:00

BANJALUKA – Vršilac dužnosti direktora javnog preduzeća „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević razgovarao je u Banjaluci sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović i direktorom preduzeća „Pošte Srpske“ Miladinom Radovićem o jačanju i širenju saradnje pošta Srbije i Srpske, kao osnovi za čvršće povezivanje građana i privrede dve zemlje, saopšteno je danas.

pošta

Foto: Beta

Na sastanku sa Željkom Cvijanović, koji je održan na njenu inicijativu, u fokusu su bili strateški projekti saradnje, posebno u oblasti poštanskog saobraćaja i logističkih usluga kao ključnih elemenata međudržavne saradnje koja je dogovorena tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Republici Srpskoj prije nekoliko dana, navodi se u saopštenju „Pošte Srbije“.

U razgovoru sa direktorom preduzeća Pošte Srpske utvrđene zajedničke aktivnosti u okviru strateške i operativne saradnje pošta Srbije i Srpske.

“Strateški projekti u oblasti poštanskog saobraćaja, logističkih i informatičkih usluga koje ćemo zajedno razvijati ne samo da će dodatno učvrstiti neraskidive veze između Srbije i Republike Srpske, već će doprineti sveukupnom razvoju privrede i unapređenju kvaliteta života građana obe zemlje. Istovremeno, Pošta Srbije će pružiti punu stručnu pomoć i podršku poslovnim aktivnostima Pošte Srpske”, rekao je Đorđević. Beta

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!