Crnogorac platio sve zaostale dugove sugrađana u lokalnoj prodavnici

Dostavite mi iznos, bez imena dužnika, koji već duže vreme duguju vašoj prodavnici kako bih platio njihova dugovanja, glasila je poruka koju je ovih dana dobila jedna mala lokalna radnja u Baru.
Crnogorac platio sve zaostale dugove sugrađana u lokalnoj prodavnici
Foto: Pixabay
Kako je preneo tamošnji portal Jedro, anonimni donator koji živi u inostranstvu namirio je sva zaostala dugovanja u prodavnici "Cobra" koja su iznosila 500 evra, plativši dugove osobama svih vera i nacija koje su se nalazile u dužničkom tefteru vlasnika radnje, u takozvanoj "tefter-svesci".
 
Kasnije je objašnjeno da je anonimni donator želeo da tokom Ramazana, najznačajnijeg meseca u islamu, obraduje svoje nekadašnje sugrađane.
 
U Baru vekovima žive pripadnici sve tri dominantne vere na ovim prostorima. Prema poslednjem popisu iz 2011. godine, oko 60 odsto stanovnika tog grada se izjašnjava da pravoslavci, oko 30 odsto je pripadnika islama, dok je blizu osam odsto katolika.
  • zagorka

    27.04.2021 10:23
    bravo. ko treba da vidi ovo videce sigurno i nagrada tebi dobri covece nece izostati. Pozdrav od srca i svaku srecu
  • Dino

    25.04.2021 21:03
    Eto i u ovome sivilu malo sunca.
    Svaka cast dobri covjece!
  • Mila

    25.04.2021 15:45
    Crnogorac
    Baš lepo od njega čovek svatsi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin