Andrija Radulović (©MN Press)
Andrija Radulović (©MN Press)

Vest iz Engleske: Zvezda pregovora sa Sitijem oko Radulovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.04.21. | 23:55

Mladi fudbaler crveno-belih navodno je želja Građana

Osladilo se Mančester sitiju da kupuje u Srbiji. Iako od Aleksandra Kolarova i Matije Nastasića nije imao prvotimca iz naše zemlje, engleski klub već nekoliko godina redovno dovodi igrače iz Superlige. Naravno, reč je o momcima koji su tek na počecima svojih karijera i koji prvo moraju da se dokažu kroz pozajmice u drugim klubovima.

Iz Crvene zvezde su 2017. za 5.500.000 evra angažovana braća Ilić, Luka i Ivan, zatim je iz Čukaričkog na Etihad otišao Slobodan Tedić u transferu koji bi kroz bonuse mogao da naraste na oko 3.000.000 evra. Naravno, uz neizbežne procente od dalje prodaje. Oktobra prošle godine iz Partizana je za 6.500.000 evra kupljen Filip Stevanović, ali Siti se, izgleda, ne zaustavlja.

Izabrane vesti

Po pisanju engleskog San Sporta, šampion Premijer lige zainteresovan je za Andriju Radulovića iz Crvene zvezde i već je uspostavio kontakt. Mladi krilni napadač se ranije dovodio u vezu sa klubovima iz Italije, međutim, od zimus je vraćen među omladince crveno-belih pošto je odbio odlazak na pozajmicu u Grafičar. Ambicija 18-godišnjeg Kotoranina bila je da ostane u najjačem rangu domaćeg fudbala, zbog čega nije prihvatio savet da igra za filijalu koja se takmiči u Prvoj ligi. U međuvremenu je dobio mononukleozu i morao na pauzu.

Vest sa Ostrva sigurno će mu popraviti raspoloženje, a u njoj se navodi da ga pored Građana prati i Totenhem. Navodno, pažnju na sebe skrenuo je prošle sezone sjajnom partijom u duelu Crvene zvezde i Totenhema u Ligi šampiona za mlade, kada je bio strelac u pobedi 2:0.

Dalje u tekstu piše da bi Radulović mogao da bude ostavljen Zvezdi na pozajmicu za iduću sezonu ili prosleđen u jedan od devet partnerskih klubova širom sveta. Konkretno, uz crveno-bele pominju se španska Đirona, francuska Troa i belgijski Kortrajk.

Andrija Radulović je za prvi tim Crvene zvezde upisao 13 nastupa u kojima je dao dva i namestio dva gola. Nema dileme da je reč o velikom talentu...



tagovi

Andrija RadulovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara