Magazin Srbija

Milomir Marić i bunga bunga show za vaš mozak na Happy TV

marić i ćirilica
Foto: Bora Konj / Fejsbuk

Milomir Marić koristi povlašćen položaj režimskog novinara da konstruiše afere i vodi ih u pravcu interesa, a ne istine. On je javnosti spremio naručeni spektakl za ponedeljak i novu „Ćirilicu“ koja će poslužiti da se Palma i Jutka operu od svih optužbi garantovanim opravdanjem da se radi o političkim procesima i montiranim aferama.

Njima će pomoć u tome pružiti režimski megafon Simo Spasić, a čast da brani čast žena Srbije imaće niko drugi do srpska kraljica Elizabeta II – Ruška Jakić.

Istovremeno sa najavom ove bunga bunga emisije oglasio se i predsednik Srbije koji je održao moralnu pridiku političarima koji politizuju osetljive društvene teme. Marić, sa druge strane, ne preza od prostačkih senzacija, već ih pospešuje i lansira na nacionalne frekvencije.

Jedno je sigurno da će gosti, ta četiri nenavođena projektila od kojih jedan poznaje svih sedam padeža, pokupiti poglede celokupne javnosti. Marić je profiter, Palma čistač skandala, Jutka pokajnik, Simo svedok saradnik, a Ruška… Pa njena uloga u emisiji će biti najintrigantnija, a potencijalno i najiritantnija pre svega za ženski rod.

Nova udarna doza kolektivne rijaliti imunizacije čeka se u ponedeljak u 21 čas, a pacijenti su već zavrnuli rukave u iščekivanju svoje nove trač partije omiljenih TV likova.

Da li ste se i vi uželeli normalnosti? Pamtite li šta to uopšte beše ili zapravo uživate spremajući med i orahe za razonodu u ponedeljak i masturbaciju nad sopstvenom tragičnom sudbinom?

Šta je Marić hteo da kaže: „Lako je optuživati Miku Aleksića, zašto ne optužuju političare?!“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

260 Shares
260 Shares
Share via
Copy link