0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAVIJAČI NA DERBIJU!? Kon dao nadu Delijama i Grobarima!

Objavljeno: 24.04.21 u 10:44

Velike vesti, puno nade, ali da li je realno?

Finale Kupa Srbije moglo bi se odigrati pred određenim brojem navijača, najavljuje doktor Predrag Kon.

‘Vizija svakako da postoji. Ljudi koji su se vakcinisali su na neki način pozitivno „diskriminisani“. Meni kao epidemiologu je takva odluka da se vakcinisani puste na stadione jako primaljiva, ali je to ujedno i društvena odluka. Sa druge strane, biću uzdržan kada se bude o tome raspravljalo jer je to odluka čitavog društva, a ne pojedinaca. Potrebna je velika većina da bi se tako nešto podržalo i usvojilo.’ – rekao je Kon i potom dodao.

‘Utakmica je još uvek daleko, može se do tada situacija promeniti. Sigurno da će se o tome raspravljati. Postoje i oni koji nisu vakcinisani, ali nije nemoguće da će oni moći da prisustvuju velikim događajima uz negativan test. Videćemo još, primamljivo jeste, vidim da se u čitavom svetu postavlja kao tema povratak navijača na stadione, što je sasvim normalno.’ – zaključio je Kon u razgovoru za ALO.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter