Foto: Reuters
Foto: Reuters

Godoj se vratio u trku za plej-of, tužna Kordoba zaboravila kako se daju golovi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.04.21. | 05:09

Oheda rešio meč golom iz penala u 29. minutu

Sentral Kordoba nastavlja da bosa korača trnovitim putem, dok Godoj Kruz počine da razmišlja o plej-ofu. Kordoba agresivnija, raspucanija, željna da konačno prekine seriju utakmica bez pobede, ali i bez pogotka. Nije se desilo ni jedno, ni drugo, dok je Tomba iz penala došla do brojke od 15 bodova, odnosno izjednačenja sa Rasingom, Rosarijom i San Lorencom koji zauzima četvrtu poziciju, poslednju koja garantuje ulaz u plej-of - 1:0.

Svim silama je Kordoba želela prekid serije od tri utakmice bez gola i one druge sa pet mečeva bez trijumfa, ali najslabija odbrana argentinske elite, ona što prima dva gola po utakmici, noćas je izdržala. Ali nije zaslužila trijumf.

Izabrane vesti

Godoj je uglavnom pretio udarcima sa distance, veliko je pitanje da li bi uspeo da slomi Kordobu da mu u 28. minutu sudija Penel nije dodeli poprilično diskutabilan jedanaesterac. Na snimku se ne vidi jasno, ali glavni arbitar je imao odličan ugao da vidi da li je bilo povlačenja. Procenio je da jeste, a Oheda je prevario golmana Sančeza koji je praktično ostao u mestu.

Jeste Sentral imao prilike, ali malo ih je bilo iz kategorije kolosalnih. Šanse za izjednačenje svedene su na promile kada je Betini u 82. minutu opravdao dobio drugi žuti karton. Posle toga Kordoba je bliža da primi nego da postigne gol.

Do kraja prve faze Godoju su ostali mečevi sa direktnim konkurentom San Lorencom, odnosno sa Banfildom. Za početak mora da krene od sebe i pobedi u oba duela, a onda da krajičkom oka gleda šta je napravila konkurencija u borbi za plej-of.




tagovi

Godoj KruzSentral Kordoba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara