Subotica: Za vikend Fajzer i Sputnjik bez zakazivanja

Svi punoletni Subotičani koji se do sada nisu vakcinisali, mogu to uraditi tokom vikenda vakcinama Fajzer i Sputnjik, i to bez prethodnog zakazivanja

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

14:36

Subotica: Za vikend Fajzer i Sputnjik bez zakazivanja
Foto: siam.pukkato/Shutterstock

U grad je za potrebe imunizacije bez poziva opredeljeno nešto manje od 1700 vakcina dva proizvođača – Fajzer i Sputnjik V, prenosi TV Subotica.

Kako iz Doma zdravlja napominju ovo je prvi put da je ruska vakcina dostupna bez zakazivanja i dodaju da će u slučaju većeg interesovanja stići i dodatne doze.

Punkt na Novoj opštini primaće građane u subotu i nedelju od osam ujutru, do osam uveče i tamo će biti dostupne obe vakcine, dok će se u istom periodu u Kumičićevoj davati "Fajzer".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: