Vojvodina protiv Metalca pokušava da "preboli" poraz u Kupu

Fudbaleri Vojvodine ugostiće u nedelju ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca, a ovo će biti prvi meč novosadskog kluba posle poraza od Partizana u polufinalu Kupa Srbije.
Vojvodina protiv Metalca pokušava da "preboli" poraz u Kupu
Foto: 021.rs
Ova utakmica igra se u okviru 33. kola prvenstva, a štoper novosadskog tima Slavko Bralić ističe da je pobeda u narednoj utakmici jedini način da se zaboravi na neuspeh u Kupu.
 
"Jedini način da zaboravimo poraz što pre jeste da u novu utakmicu uđemo što bolje i da novom pobedom to ostavimo iza sebe. Želimo da do kraja prvenstva sačuvamo treće mesto na tabeli i verujem da ćemo zbog toga svi biti motivisani. Siguran sam da ćemo svi u meč ući sa željom da se vratimo na pobedničke staze", smatra Bralić.
 
U prvom ovosezonskom susretu ove dve ekipe Metalac je u poslednjim trenucima izborio bod protiv Voše koja je vodila sa 1:0, a potom i 3:1.
 
Štoper Vojvodine ističe da ostaje žal za izgubljena dva boda sa početka sezone, ali i da je to dodatni razlog da ekipa u utakmicu uđe maksimalno motivisana i fokusirana.
 
"Vodili smo 3:1, kontrolisali smo igru, a onda je došlo do pada i primili smo dva gola. Uvek imamo u vidu i dobre i loše strane protivnika, jer šef i naš stručni štab pripreme pred svaki meč analizu rivala. Trudimo se da uvek znamo kako igraju protivnički igrači, ali se na kraju fokusiramo na to da mi budemo što bolji", dodaje Bralić.
 
 
Vojvodina se trenutno nalazi na 3. mestu na tabeli i obezbedila je kvalifikacije za evropska takmičenja, dok je Metalac na 10. poziciji, ali još uvek nije matematički obezbedio opstanak u najvišem rangu takmičenja.
 
Utakmica je na programu je u nedelju u 14.30h, na stadionu "Karađorđe".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport