Drama na snimanju "Nemoguće misije 7": Tom Kruz spasao snimatelja od pada sa voza

Zabava - Petak 23.04.2021 - 13:06

Sve se dogodilo u jutarnjim satima, pošto je snimanje počelo pre 8 časova, u Pikeringu, u Severnom Jorkširu

Tom Kruz spasao je snimatelja pada sa voza FOTO: Profimedia Tom Kruz spasao je snimatelja pada sa voza FOTO: Profimedia
Naime, paparaci su uspeli da zabeleže dramatičan momenat sa snimanja "Nemoguće misije 7", kada je snimatelj umalo pao sa voza.
 
Na svu sreću, Tom Kruz (58) je u poslednjem momentu video da bi čovek mogao sa sve opremom da padne sa nemale visine, pa ga je zgrabio i uspeo da ga izvuče na krov.
 
Sve se dogodilo u jutarnjim satima, pošto je snimanje počelo pre 8 časova, u Pikeringu, u Severnom Jorkširu.
 
Podsetimo, pre nekoliko meseci svet je brujao o snimku na kojem se čuje Tom koji ekipi sa snimanja preti otkazom, zbog propusta u anti-korona protokolima.
 
Naime, zvezda akcionog filma je zamerao kolegama propuste u distanciranju i drugim pravilima koji omogućavaju neprestano snimanje tokom pandemije korona virusa.
 
- Razumete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ja se ne mogu nositi s vašom logikom, otpušteni ste - rekao je, između ostalog, Tom zaposlenima.
 
U Tomovu odbranu, nakon silnih napada, tada je stao i Džordž Kluni.
 
- Nije preterao... Razumem zašto je tako reagovao - rekao je Kluni u intervjuu koji je dao voditelju Hauardu Sternu.
 
Poslednji film iz ove franšize je zaradio više od 791 milion dolara, pa nije ni čudo što svima odgovara da sve prođe savršeno.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: