"Stekli se uslovi da Soraja bude ambasador CG u SAD"

Na odluke šefa crnogorske diplomatije da dizajnerku ženskih torbi Mirjanu Deletić imenuje za specijalnog izaslanika Crne Gore u Briselu, reagovao Milan Knežević

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

11:52

Screenshot/ TV B92

Jedan od lidera DF-a je tim povodom poručio da su se, kako je naveo, "stekli svi uslovi da Soraja bude ambasador Crne Gore u Vašingtonu.

"Mora neko da reklamira Mirjanine torbe", napisao je Knežević na svom nalogu na Tviteru.

Mirjana Deletić je izabrana za izaslanicu u Briselu na osnovu prethodne saglasnosti vlade, preneli su ranije crnogorski mediji.

Iz Ministarstva spoljnih i evropskih poslova saopšteno je, naime, da je Mirjana Deletić angažovana na period od godinu dana, počev od 1. aprila ove godine. U obavezi je, navodi se, da svoje poslove usklađuje sa šefom Misije Crne Gore pri Evropskoj uniji.

Prema navodima crnogorskih medija, Mirjana Deletić ima završenu srednju školu za turizam, a studirala je, kažu, 12 godina u Prištini engleski jezik i književnost. Inače je vlasnica firme "Deleti handbags”, koja proizvodi i dizajnira tašne.

Soraja je poznata srpska starleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: