Foto: AFP
Foto: AFP

AZIJA: Šestica Šangaja vredna divljenja

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 23:56

Pogledajte kako su završene neke utakmice sa azijskog kontinenta

DALJEN – ČANGČUEN 1:2 (0:1)

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1)

Odlično odrađen posao gostiju koji su na vreme postigli gol, potom još jedan i Daljen nije imao šanse. Negao je pogodio u 36. minutu za prednost Čangčuena, da bi Erik u 61. podigao na 2:0. Do kraja utakmice je Daljen uspeo samo da smanji rezultat golom Danijelsona u 93. minutu utakmice.

TJENĐIN TAJGER – ŠANGAJ PORT 1:6 (0:2)

(Fudbal, Kina 1)

Vrlo zanimljiva utakmica iz ugla činjenice da je Šangaj postigao čak šest golova na gostovanju Tjenđinu, Arnautović je upisao het-trik, do poluvremena je bilo 2:0, a onda u nastavku meča kanonada. Lopez je digao na 3:0, pa su se onda on i Arnautović smenjivali u pogocima, Oskar je asistirao, a Šangaj je pokazao snagu.

ALUMINIJUM ARAK – PAJKAN 1:1 (0:1)

(Fudbal, Iran 1)

Ako ste odabrali Iran za današnji tiket i tu stavili iks na sudaru Aluminijuma i Pajkana, onda ste se dobro oparili. Gosti su na ovoj utakmici došli u prednost u 43. minutu preko Kodabandela, da bi u nastavku Aluminijum uspeo da se vrati i izvuče bod. Strelac gola za domaćina bio je Pakdel u 61. minutu.

NAFT MASDŽED – MES RAFSANDŽAN 1:0 (0:0)

(Fudbal, Iran 1)

Gledajući tabelu moglo se reći da su gosti favoriti na ovoj utakmici, bolje su plasirani, ali to nije imalo mnogo efekta na samom terenu. Naft je pre svega uspeo da se dobro drži u prvom poluvremenu u kom nije bilo golova, a onda je dočekao pravu šansu i u 59. minutu preko Hoseinija postavio konačnih 1:0.

NASADŽI MAZANDARAN – SEPAHAN 0:1 (0:1)

(Fudbal, Iran 1)

Krvavo je morao Sepahan da radi kako bi ovde došao do sva tri boda. Naime, on jeste poveo u 25. minutu preko Hajsafija, ali je upao u problem kada je Mehdi dobio direktan crveni karton pred odlazak na odmor. Ipak, do kraja utakmice Sepahan se dobro branio i sa 10 igrača u polju odbranio pobedu i sva tri boda.

NAGOJA – GAMBA OSAKA 2:0 (1:0)

(Fudbal, Japan 1)

Sve je dobro pošlo po Nagoju još samog starta, pa je domaćin stigao u prednost u 29. minutu kada je strelac bio Jamasaki. On je dobio u 14. minutu i žuti karton, pa je to pokazivalo da je željan borbe. Do kraja utakmice Nagoja je povisila na 2:0, a strelac je bio Soma u 55. minutu. Posle toga Gamba nije imala šanse da se vrati.

AL RAMTA – AL DŽALIL 1:0 (1:0)

(Fudbal, Jordan 1)

Ako ste ovde igrali keca onda se niste mnogo mučili prilikom praćenja utakmice. Al Ramta je rano stigla do prednosti, a strelac je bio Zreik u 12. minutu utakmice. Do kraja utakmice nije bilo promena, pa je Al Ramta opravdala ulogu favorita i stigla do četvrtog boda na dve utakmice. Al Džalilu je ovo poraz posle dva remija.


tagovi

Marko ArnautovićAzijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara