Učite od najboljih: Donosimo formulu stila Dženifer Aniston!

Dženifer Aniston je proglašena za jednu od najbolje odevenih zvezda Holivuda, pa ne čudi što mnoge dame žele da “ukradu” njen stil!

by | april 22, 2021

Od serije “Prijatelji” koja ju je proslavila, preko mnogobrojnih filmova, Dženifer Aniston je postala prava modna ikona i uzor mnogima od nas, već od samih početaka karijere.

Na svakom događaju aposolutno zablista u sjajnim odevnim kombinacijama, a street style je takođe nešto na čemu joj mnogi zavide. Ukoliko i vi želite da se oblačite kao Džen, donosimo formulu njenog stila.

Mala crna haljina

Svaka žena bi u svom ormaru trebalo da ima jednu malu crnu haljinu. Ovaj šik stil koji je ponela Dženifer Aniston veoma je jednostavan, a efektan. Izaberite blejzer haljinu i uparite je s cipelama na potpeticu s kaišićima. Ovaj bezvremenski izgled podložan je novinama, odnosno, malim osvežavanjima u skladu sa aktuelnim trendovima, ali jedno je sigurno: uvek ćete izgledati top i to bez mnogo muke!

Odela i široke pantalone

Ukoliko želite da izgledate profesionalno, isprobajte ovaj izgled. Džen rado nosi široke pantalone visokog struka, a obožava i hrabrije boje poput crvene.

Siva monohromska odeća

Siva je univerzalna boja koja svima dobro pristaje, ali zašto stati samo s jednim odevnim predmetom? Monohromska kombinacija je bezvremenska, što nam je i Džen mnogo puta pokazala na crvenom tepihu. (Pročitajte i… Monohormski prugatski džemperi su ponovo IN!)

Kratke haljine

Ove haljine koje prate liniju tela idealne su za sve one koje vole minimalistički izgled. Što je najbolje od svega, ovakva haljina pristaje skoro pa svakoj građi. Iskopirajte Dženine talase u kosi i zablistajte kao holivudska zvezda!

Haljine s “V” izrezom


U pitanju je malo luksuzniji izgled, a Džen baš ovakve haljine obožava da oblači na događajima. Ne stavljajte previše nakita, neka haljina odradi sav posao!

Maksi kaput

Jedan od najpopularnijih trendova već nekoliko sezona jeste maksi kaput svetlijih kafenih nijansi. Ovakav kaput obožava i Dženifer Aniston, a najčešće ga kombinuje sa farmericama i običnim majicama.

Bele formalne haljine


Ko kaže da belu haljinu treba da nosite samo na dan venčanja? To zna i Džen, pa često nosi duge satenske haljine na crvenom tepihu. Ukoliko se odlučite za ovaj izgled, nemojte stavljati puno nakita, dovoljne su jednostavne viseće minđuše.

Rolke

Ako nešto Dženifer Aniston obožava, onda su to rolke, koje kombinuje i uz pantalone, farmerice, suknje… Iskopirajte njen izgled u hladnim danima!

 

lepotaizdravlje.rs Tinseltown via Shutterstock