Jović i Ramos (© Reuters)
Jović i Ramos (© Reuters)

Luka Jović pristao na manju platu, Ramos nije

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 13:43

Florentino Perez o pregovorima sa kapitenom Reala

Puca glava Florentinu Perezu. Što zbog kolapsa Superlige, mada on sam kaže da nije propala, što zbog neizvesne trke za titulom, što zbog pregovora sa Serhiom Ramosom.

Kapiten još nije produžio saradnju sa Realom i pitanje je da li će, jer nijedna strana zasad nije spremna za ustupke u pregovorima. Iskusnom štoperu na kraju sezone ističe ugovor, a pogledi uprave Madriđana i španskog reprezentativca po pitanju budućnosti se razlikuju. Kraljevski klub bi da ga zadrži najviše dve godine, ali sa manjom platom nego što sad ima, dok Ramos zahteva ugovor do 2024. i približno 12.000.000 evra koliko trenutno prima. Toliko će inkasirati već viđeni novajlija iz Bajerna, David Alaba.

Izabrane vesti

Perez je nepopustljiv, te iako ceni Ramosa priznaje da mu se ne sviđa što Serhio ne prepoznaje težak finansijskki trenutak po klub.

Naravno da ga volim. Doveo sam ga još 2005. iz Sevilje“, podsetio je Perez pre nego što je otkrio da se Ramos nije poneo kao neki drugi igrači.

Među njima i srpski reprezentativac Luka Jović, pošto je posle odlaska na pozajmicu u Ajntraht pristao da prima manje od oko 5.000.000 evra zagarantovanih ugovrom za takmičarsku 2020/21. Navodno, plata mu je manja deset odsto od ugovorene i to Perez ceni. Zbog čega i ne razume do kraja Ramosa.

Razgovaramo sa mnogim igračima i neki od njih su već pristali na smanjenje plate. Posebno dvojica koja su nas napustila, Luka Jović i Martin Odegard. Ramos je prošle godine prihvatio redukciju primanja, ove je situacija drugačija“, podsetio je Florentino Perez.

Da li zbog efekta globalne krize ili što se duri posle propasti evropske Superlige, prvi čovek Reala je nagovestio da bi možda klub mogao da ostane i bez najboljeg igrača.

Ekonomski će biti teško (opstati, op. aut.). Možda ćemo morati da prodamo Karima Benzemu. Ne znam... Samo dajem primer“, kaže Perez.


tagovi

Serhio RamosLuka JovićFlorentino Perez

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara