4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DONETA JE ODLUKA! Evo gde se igra finale Kupa Srbije!

Objavljeno: 22.04.21 u 14:30

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odlučivaće o tome ko će biti osvajač Kupa Srbije, a meč će se igrati u Beogradu.

Odluka je definitivna, a to je za ‘Telegraf’ potvrdio predsednik Takmičarske komisije FSS, Miodrag Janković.

Crveno-beli su teškom mukom prošli Radnik u polufinalu, dok ništa lakše nije bilo ni Partizanu na Karađorđu protiv Vojvodine, pa ćemo 25. maja u Beogradu gledati finalni duel.

Bilo je nagađanja da li će se meč igrati na neutralnom terenu u nekom drugom gradu, to je priželjkivao i trener Partizana Aleksandar Stanojević, ali je definitivno odlučeno da se finale igra u Beogradu.

Ko će biti domaćin, biće određeno žrebom, koji će biti organizovan krajem naredne nedelje.

– Definitivno se igra u Beogradu tako je odlučeno, a pošto se igra u Beogradu, propozicijama je određeno da će se izvlačiti domaćinstvo žrebom. Koga izvučemo, on će biti domaćin. Izvlačenje će biti krajem sledeće nedelje – objasnio je Janković za ‘Telegraf’.

0
0

4 Komentara

  1. Ajde ako ce se u Beogradu igrati neka dodju na legendarni stadion u Zelezniku jer ipak i oni su osvojili taj cuveni kup pobedivsi bas Zvezdu

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma jebo vas Beograd sve ste pare nabili u Beograd kao i sva desavanja da mozete i Zlatibor bi dovukli do Avale.Sta je falilo Milanovcu ili Lucanima ili Surdulici?

    0
    0
    Odgovori
      • Tim odgovorom si sve rekao.otkud ti znas da partizan nije hteo.to je rekao njihov trener a da li mislis da se bas toliko pita.mozda koliko i stankovic u zvezdi.a da ti pojasnim zvezda i partizan su klubovi.nisu ziva bica koja donose odluke i samim tim zvezda i partizan nista nisu hteli.ko zna sta hoce oni ,koji nazalost ne dozivljavaju ni zvezdu ni partizan kao ja i ti.pozdrav

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter