Otvoren tržni centar Delta planet u Nišu 1

Šoping mol Delta Planet u Nišu danas je svečano otvorio vrata za posetioce.

Prvi Delta Planet u Srbiji ima 40.000 kvadratnih metara, na dve etaže i sa 850 parking mesta za posetioce, a izgrađen je za samo 14 meseci. Posetioci u njemu imaju na raspolaganju prodavnice modnih brendova, veliki broj restorana i kafića, knjižarem, radnje za kućni dekor, a posebnu atrakciju predstavljaće najmoderniji bioskop sa pet sala.

„Otvaramo šoping mol koji ima regionalni značaj i za građane, i za privredu Niša i okoline. Kapacitet Delta Planeta je takav da će privlačiti goste iz cele južne i istočne Srbije, a verujemo čak i iz susedne Bugarske. Sa otvaranjem 1.100 novih radnih mesta, to je jedan od Deltinih projekata koji utiče na širu zajednicu i doprinosi razvoju i drugačijem izgledu gradova u kojima poslujemo“, kaže Angelina Nekić, generalna direktorka Delta Real Estate Grupe.

Kao znak zahvalnosti za dobrodošlicu Nišlija, Delta Planet završava i uređenje parka iza objekta i dela keja uz Nišavu. Na ovoj lokaciji biće formirano dečije igralište i zasađeno 90 novih stabala. Na samoj lokaciji šoping mola, zasađeno je još 40 sadnica drveća i 6.000 komada ukrasnog šiblja.

U prizemlju novog Tržnog centra „Delta Planet“, u Nišu, otvorena je prva radnja poznatog i renomiranog italijanskog brenda „Dan John“. Zainteresovane Nišlije, predstavnici javnog i kulturnog života grada sa zadovoljstvom su dočekali italijanski brend.

Izuzetni modeli, prepoznatljiv dizajn, kvalitetni materijali, savršen kroj, po veoma pristupačnim cenama, ali i luksuzni enterijer radnje ovog poznatog muškog brenda, koji je isti u Nišu, Beogradu, Rimu i Milanu, privukli su sve ljubitelje muške mode.

Mnogi su izrazili zadovoljstvo zbog mogućnosti da uživaju u „Dan John baru“, uz italijanski espreso i francuski konjak, dok razgledaju i isprobavaju novu kolekciju.

Ono što je dodatni kvalitet je i patnerstvo „Dan Johna“ i čuvenih nemačkih šivaćih mašina „Singer“, zahvaljujući kom će svaki kupac moći da koristi usluge korekcija u „Sartoriji“ (krojačnici), koje će biti potpuno besplatne.

U vremenima kada su novi brendovi na domaćem tržištu prava retkost, a novi lanac prodavnica ravan hrabrom poduhvatu, „Dan John“ je smelo i sa mnogo uspeha kročio u Srbiju prošle jeseni i taj put nastavlja sa jasnom vizijom da ovde žive i rade muškarci od stila, kojima je stil brenda „Dan John“ i namenjen.

„Nakon prve radnje u Beogradu, koju smo otvorili u sred pandemije, nastavljamo da realizujemo plan razvoja u regionu, upravo ovom drugom radnjom u Nišu. I u teškim vremenima okrenuti smo investicijama i zapošljavanju novih ljudi. Treća Dan John radnja otvara se 29. aprila u TC Galerija u Beogradu na vodi, dok u međuvremenu širimo mrežu veleprodajnih kupaca u manjim gradovima po Srbiji. Na jesen planiramo otvaranje u Delta City-ju i u Knez Mihajlovoj u Beogradu, Novom Sadu, kao i četiri radnje u susednoj Makedoniji“, rekao je Bojan Mitić.

“Dan John” je dobitnik nagrade i velikog priznanja „Financial Times-a“ za najbrže rastući brend u tekstilnoj industriji u 2020.

Otvaranju “Dan John” radnje u Nišu prisustvovao je i gospodin Valerio Pizareli, izvršni direktor „Dan John-a“ iz Rima, koji je bio oduševljen energijom naših ljudi i velikim interesovanjem za modu i u ovim izazovnim vremenima, ističući da je takav optimizam siguran znak uspeha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari