0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

PREMIJER LIGA: Totenhem bez Murinja preokretom u finišu meča do važne pobede, Siti korak bliži tituli! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.21 u 23:55

U 29. kolu Premijer lige Totenhem je pobedio Sautempton preokretom u poslednjem minutu sa 2:1, dok je Siti pobedio Aston Vilu rezultatom 1:2.

Prvu utakmicu od rastanka sa Žozeom Murinjom Totenhem je nekako prebrodio i posle preokreta stigao do tri boda protiv Sautemptona.

Na krilima Denija Ingsa Sautempton je posle pola sata igre uspeo da dođe do vođstva, a prednost gostiju ostala je na snazi do 60. minuta kada je Geret Bejl dočekao odbijenu loptu na desnoj strani i neodbranjivo gađao dalji ugao.

Pogodak Velšanina u potpunosti je vratio neizvesnost u susret u Londonu, a pobedu izabranicima Rajana Mejsona koji je privremeno rešenje na klupi Pevaca doneo je Hjong Min Son sa bele tačke u 90. minutu.

Gol u 1. minutu, dva crvena kartona i tri gola obeležili su meč Aston Vile i Mančester Sitija. Tim Pepa Gvardiole upisao je novu pobedu, koja ga je za još tri koraka približila tituli prvaka Engleske.

Mekgin je već u 1. minutu matirao Edersona, a Fil Foden, koji je u neverovatnoj formi je izjednačio u 22. minutu. Rodri je uspeo da u 40. minutu donese potpuni preokret i pobedu Sitiju.

Crvene kartone dobili su Stons u 44. minutu i Keš u 57. minutu.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter