AZIJA: Albireks se spasao u 90+2, Kintero i Kardek za pobedu Šenžena

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.04.21. | 23:42

Evo rezultata nekih od utakmica koje su odigrane na najvećem kontinentu tokom dana...

KOBE - TOKUŠIMA 0:1

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Japana)

Kobe bolje stoji na tabeli u šampionatu i imao je lep niz bez poraza, međutim ovo je Liga kup, neka druga priča. Tokušima je iskoristila tu činjenicu i slavila minimalnim rezultatom 1:0, ostavši u igri za plasman u drugu fazu ovog takmičenja. Oba tima sada imaju po tri boda. Odlučio je pogodak Kavate u 30. minutu utakmice.

ĐINDAO - ČANGDŽOU 2:1

(Fudbal, Kina 1)

Domaćin je poveo u samom finišu prvog poluvremena i dobro uzdrmao rivala. Čangdžou se ipak vratio u meč, uspeo da dođe do izjednačenja u 67. minutu, ali nepunih 120 sekundi kasnije ponovo je Đindao u prednosti. Pogodio je nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama i Lokomotive Dejan Radonjić...

ULSAN - ĐONBUK 0:0

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Dva tima sa dosta dobrim odbranama, koji su u dosadašnjem toku šampionata Južne Koreje primili jednocifren broj golova. Ilsan je bio nešto bolji, imao veći posed lopte, ali sve u svemu - skromna utakmica i tek tri udarca kombinovano u okvir gola. Pa kad je tako, drukčije i nije moglo da se završi.

TOČIGI - ALBIREKS NIGATA 2:2

(Fudbal, Japan 2)

Albireks nije uspeo da slavi, ali najbolja odbrana lige primila je dva gola. Štaviše, lider nijednom ove sezone nije bio tako blizu poraza. Točigi je prvi primio gol, onda kreirao preokret, da bi Albireks u drugog minutu sudijske nadoknade došao do konačnih 2:2.

ČENDŽU JUNAJTED - SEUL 2:1

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Seul ima katastrofalan niz rezultata i ovo nije nikakvo iznenađenje. Kada su gosti poveli u 4. minutu zaličilo je da bi možda niska poraza mogla da bude prekinuta, međutim domaćin je odgovorio veoma brzo, izjednačio u 18. minutu i onda početkom drugog dela došao do potpunog preokreta.

HENAN - ŠENŽEN 1:2

(Fudbal, Kina 1)

Šenžen je vodio, Henan izjednačio. I sve to u roku od desetak minuta sredinom prvog poluvremena. Gostima je sva tri boda doneo i Evropljanima i Južnoamerikancima dobro znan tandem. Pakovao je nekadašnji igrač River Plejta Huan Kintero, a loptu u mrežu sproveo bivši napadač Benfike Alan Kardek.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara