0
Evroliga

FOTO: Youtube screenshot

EVROLIGA PLEJ-OF: CSKA pregazio Fener, Zenit iznenadio Barselonu i napravio brejk! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.21 u 23:25

U plej-ofu Evrolige CSKA iz Moskve bio je ubedljiv protiv Fenerbahčea, dok je Zenit napravio veliko iznenađenje i savladao Barselonu u gostima. 

CSKA vodi 1:0 protiv Fenerbahčea u četvrtfinalu Evrolige. Probao je turski velikan da napravi iznenađenje bez Igora Kokoškova na klupi, Jana Veselog i još nekoliko igrača na parketu, ali – nije uspeo.

Držao se do poslednje deonice kada je ekipa iz Moskve prelomila meč, pregazila goste i došla do prve pobede – 92:76.

Najefikasniji kod CSKA bili su Danijel Heket i Vil Klajburn sa po 20 datih poena, dok je Johanes Vojtman ubacio 12. Nando de Kolo je dao 27 za goste, ali nedostajao je još jedan De Kolo Feneru da bi se večeras do kraja odupreo Armejcima. Marko Gudurić je dodao 11 poena.

Prvo iznenađenje u plej-ofu Evrolige desilo se u Španiji gde je Barselona kao prvi nosilac dočekala Zenit i izgubila prvi meč u seriji.

Zenit Ćavija Paskvala uspeo je u neizvesnoj završnici da napravi brejk u Blaugrani i pobedi sa 76:74 uz ključne poene Kevina Pengosa i Kej Si Riversa u samoj završnici.

Pokazao je Zenit da se ne plaši Barselone, a Ćavi Paskval da zna Barsinu šifru. Pengos je dao 19 poena, Tomas 12, a Rivers 11. Kod Barse Dejvis 18, a Higins 15.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter