Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.04.2021.

18:25

Levandovski napada rekord Gerda Milera

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski vratio se danas treninzima sa ekipom, nakon što je krajem prošlog meseca zadobio povredu kolena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Levandovski napada rekord Gerda Milera
Foto: Profimedia

Levandovski je pauzirao gotovo mesec dana, propustivši obe utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, u kojima je njegov tim eliminisan.

Trener bavarskog tima Hansi Flik rekao je da se nada da će Levandovski moći da igra već u subotu protiv Majnca u Bundesligi.

Poljski napadač je ove sezone postigao 35 golova na 25 ligaških utakmica i na preostala četiri meča ima šansu da obori rekord Gerda Milera od 40 postignutih golova u sezoni 1971/72.

"Ne znam da li mogu da oborim rekord, ali nadam se da ću, kada se vratim, pokazati svoj pravi nivo od prvog minuta i odmah početi da postižem golove", rekao je 32-godišnji igrač.

Bajern u subotu gostuje ekipi Majnca u meču 31. kola Bundeslige, a pobedom u tom meču mogao bi da osigura devetu uzastopnu titulu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve