Rašković Ivić: Palma me je zvao 15 puta, blokirala sam ga

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da ju je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma "zvao 15 puta, a možda i više", nakon što je rekla da bi vlada trebalo da odmah padne pošto su iznete optužbe da su on i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić umešani u podvođenje maloletnica.
"Ako mene, koja nisam anonimna, Dragan Marković Palma zove 15 puta da bih ga na kraju blokirala, kakvim su torturama i pritiscima izložene žrtve pedofilije i oni za koje se sumnja da bi mogli da kažu nešto o tom slučaju", rekla je Rašković Ivić televiziji Nova S, a prenela pres služba Narodne stranke.
 
Navela je da Markoviću nije odgovorila ni na jedan poziv, jer se "ponela kao psihijatar, a ne političar". Istakla je da bi svi koji se pominju kao mogući učesnici u podvođenju maloletnica trebalo da izađu iz vlasti dok se slučaj ne reši.
 
"Tužilaštvo je odmah trebalo da pozove sve koji se spominju - Markovića, Dačića, direktora Koridora Srbije Aleksandra Antića i vlasnike Kopernikusa i Knez petrola", rekla je Rašković Ivić, i ocenila da oni koji se spominju u aferi na slobodi mogu nesmetano da utiču na svedoke i da ih zastrašuju.
 
Prema njenom mišljenju, Srpska napredna stranka (SNS) apstinira od odbrane Palme.
 
"Meni je to znak da će Palma biti pušten niz vodu. Ako bi SNS branio Palmu, onda bi dodali i pedofiliju na sve afere koje su dokazale vrlo blisku spregu države i kriminala", rekla je Rašković Ivić, i ocenila da bi "u svakoj normalnoj državi vlada koju potresa ovakav skandal pala za 15 minuta".
 
"Ako ne bude političke odgovornosti, pa čak i ako Evropa ne reaguje i ne pozove posredno na odgovornost i da se vidi šta se ovde dešava, onda su svi saučesnici u jednom pedofilskom skandalu i onda smo kao država gotovi", ocenila je Rašković Ivić.
 
Ona je pozvala žrtve - devojke i njihove roditelje da se ne plaše bez obzira na sve, i da izađu u javnost.
 
"Ako ne izađu, onda su same sebe osudile da budu večne robinje i frustrirane žene koje će tražiti psihijatre doživotno", zaključila je Sanda Rašković Ivić.
  • Peđa

    24.04.2021 19:28
    Trlja baba dlan
    Ma ni od ove afere na kraju neće biti ništa, ovo su koske koje se bacaju u arenu narodu da ih glođe.
  • Dile

    23.04.2021 22:58
    Psiholog
    Sto je pametna ova zena , znaci ako neko hoce da obori vladu samo izmisli neku aferu i gotovo. Pa gospido , znaju I vrapci sta se ovim zeli postici.
  • Jova

    23.04.2021 15:56
    @Žirafa
    Nijedna žirafa ovakvu glupost ne bi odvalila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.