Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:24, 21. 4. 2021.

| Društvo

Treći saziv Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora u Nišu predvodi većnik Đokić

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Zatvoreno gradilište
Nova Komisija inspektora; Ilustracija; JV arhiva

Predstavnici gradskih i opštinskih inspekcija sedeće ubuduće u jednom telu, a predvodiće ih većnik Miroslav Đokić, piše u rešenju kojim se formira Komisija za koordinaciju inspekcijskog nadzora. Ova Komisija bi trebalo da kontroliše nepotrebna preklapanja inspekcijskog nadzora i da uskladi rad inspektora.

Komisija nije novost i u Nišu postoji od 2016. godine kada je prvi put formirana. Drugo rešenje je doneto 2018. A ovo je treći put da se i formalno potvrđuje postojanje ovog tela koje pored predsednika i zamenika broji još 8 članova i njihovih zamenika.

miroslav djokic Većnik Đokić na čelu Komisije; foto: Zvanični sajt Grada NišaU ovom sazivu predvodiće je većnik Đokić, dok mu je zamenik Miljan Anđelković, rukovodilac sektora za inspekcijske poslove.

Tu su i načelnici i komunalni inspektori opštinskih uprava, budžetski inspektori i inspektori za puteve.

Cilj obrazovanja Komisija za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti Grada Niša je obuhvatniji i delotvorniji nadzor i izbegavanje preklapanja i nepotrebnog ponavljanja inspekcijskog nadzora, kao i usklađivanje inspekcijskog nadzora između inspekcija koje vrše inspekcijski nadzor nad poslovima iz izvorne nadležnosti grada Niša - piše u rešenju.

Pored toga, Komisija obavlja koordinaciju ispekcijskog nadzora koji vrše gradske inspekcije i inspekcije gradskih opština kojima je Grad Niš preneo poslove inspekcijskog nadzora.

Kakav je bio dosadašnji učinak i rad prethodnih saziva Komisija, nije poznato, a ova najnovija će i zvanično rpofunkcionisati nakon usvajanja predloga na Skupštini Grada koja je zakazana za sutra.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    18:59 // 22. 4. 2021.

    Aha,ha ,haha,hi,hi,ho-ho !

  • dr Jakov Zlatar

    08:07 // 22. 4. 2021.

    Pera@Hajde ne glupiraj se, kakvi službeni automobili, kakvo krkanje u kafanu?Ta Komisija je i formirana da ne radi ništa.Od službenih vozila imaju samo jugo i stojadinku, a do sada ne sećam se, da li je nekad nešto urađeno a niko ne zna njihove nadležnosti.To se i ne plaća.Kažem:formirana da ne radi ništa.Naprednjaci su majstori za takve stvari:nerad i zabušavanje.

    • Pravda

      12:49 // 22. 4. 2021.

      Znači čim podržavate ovako nešto vi ste deo tih inspekcija imaju stojadinke pazi ako ne poverujemo u to
      ovo za plaćanje komisije molim vas čitaoci nisu od juče znaju Nišlije odlučno sve za inspekcije i za njihove privatne firme i za zaključane kancelarije sve se zna!

  • Mali je ovo grad sve se zna!

    21:45 // 21. 4. 2021.

    Jao jao ta Saobraćajna gradska inspekcija čemu li oni služe sem u svoje svrhe bruka ljudi bruka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: