Ex -Yu

Radulovićeva nakon podizanja optužnice: Sad je sve na sudu

Radulovićeva nakon podizanja optužnice: Sad je sve na sudu
Foto: Screenshot/YouTube | Radulovićeva nakon podizanja optužnice: Sad je sve na sudu

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas, 21. aprila, optužnicu protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića zbog opravdane sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole

Glumica Milena Radulović oglasila se nakon što je danas, 21. aprila, podignuta optužnica protiv profesora i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića, kog je ranije optužila da ju je silovao.

Milena ističe da je očekivala podizanje optužnice i da je od prvog dana, kada je izašla javno i kada su druge djevojke progovorile, bila svjesna da rade pravu stvar.

"S obzirom na broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano", rekla je Milena.

"Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu", rekla je Milena za Blic i dodala da su Iva Ilinčić, ona i ostale djevojke uradile sve što je do njih, kao i da je sada sve na sudu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas, 21. aprila, optužnicu protiv Aleksića zbog opravdane sumnje da je silovao i polno uznemiravao ukupno sedam polaznica te škole. Više o tome čitajte ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije