Olakšajte sebi vođenje biznisa: Znate li šta je to self-care portal?

Ukoliko posedujete sopstveni biznis, malu ili firmu srednje veličine, poznato vam je koliko je komplikovano voditi računa o svim aspektima poslovanja.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 21.04.2021.

14:24

Olakšajte sebi vođenje biznisa: Znate li šta je to self-care portal?
Foto: Shutterstock/TATSIANAMA

U većim kompanijama to je srazmerno i teže. Ovo naročito dolazi do izražaja u aktuelnoj situaciji sa pandemijom koronavirusa, jer se poslovna komunikacija u sve većoj meri odvija putem telefona i interneta.

Šta je self-care portal?

Za vođenje biznisa potrebna vam je brza i jednostavna usluga. Vreme kada je telefonski poziv bio jedina opcija da se kontaktira tim za podršku postao je davna prošlost. U današnje vreme, 73 odsto korisnika radije koristi sajt kompanije umesto razmene poruka, razgovora ili četa uživo sa službom za podršku.

Self-care portal omogućava pružanje podrške korisnicima bez interakcije sa predstavnicima kompanije provajdera usluge. Portal najčešće sadrži bazu podataka i instrukcija, spisak najčešćih pitanja korisnika sa odgovorima i forume na kojima možete diskutovati sa drugim korisnicima.

To nije više samo potreba, već neophodnost kako bi se efikasno upravljalo resursima firme. Zapravo, 70 odsto novih korisnika sada očekuje da se na sajtu kompanije nađe i self-care aplikacija.

Samostalnost, brzina i široka paleta mogućnosti

Korišćenje takozvanih self-care portala značajno štedi vreme i trud prilikom administriranja telefonskih brojeva firme. Self-care portal mtsa- za biznis korisnikavam pruža način da uštedite vreme, pregledate sve što se tiče telefonije i interneta na jednom mestu, kontrolišete troškove i zaštitite poslovne podatke na jednostavan i adekvatan način.

Vreme je novac, pa ušteda koju možete postići jer su sve izmene koje napravite na portalu trenutno vidljive i aktivne na željenoj kartici, ni u kom slučaju nije zanemarljiva. Dobijate mogućnost da samostalno aktivirate kartice kada vama to odgovara, kao i da bez čekanja operatera ili slanja zahteva obavite zamenu ili blokadu SIM kartica, aktivirate roming i internet dodatke.

Takođe su vam sve opcije dostupne na jednom mestu, pa lako i brzo možete pregledati sve aktivne servise (mobilne i fiksne brojeve, internet, TV), pregledati dugovanja ili proveriti istoriju plaćanja, kao i dobiti listing za sve fiksne i mobilne linije. Na taj način možete uputiti i prigovor na račun, ili poslati podešavanja za MMS i GPRS izborom broja telefona kome želite da ih pošaljete.

Osim toga, za nekoga ko upravlja sopstvenim biznisom kontrola troškova može biti obiman posao, ali svakako neophodan, a može se značajno pojednostaviti i ubrzati. Preko self-care portala možete proveriti potrošnju za svakog zaposlenog, definisati limite potrošnje po zaposlenom, ograničiti potrošnju za određenu vrstu sadržaja.

I na kraju, iako je možda i najvažnije, samostalnost i brzina pri korišćenju portala mogu vam biti dragoceni u slučaju krađe ili gubitka službene SIM kartice, jer imate mogućnost da je tim putem blokirate.

Bilo kad i bilo gde

Kako bi vaš biznis uvek bio nadohvat ruke, na raspolaganju vam je i Biznis aplikacija u novom dizajnu, uz intuitivniji interfejs.

Aplikacija nudi mogućnost pregleda i preuzimanja listinga za poslednjih 12 meseci, opcija da sprečite neugodna iznenađenja tako što ćete postaviti limite u zemlji i romingu, pregled aktivnih dodatnih servisa i tarifnih dodataka, upravljanje brojevima zaposlenih sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Aplikacija je takođe dostupna i svim vašim zaposlenima sa pregledom podataka koji je njima dostupan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: