Novi Sad: Znatno smanjen broj kovid pacijenata

Znatno je smanjen broj kovid pacijenata na lečenju u Novom Sadu.

Izvor: B92

Sreda, 21.04.2021.

12:06

Novi Sad: Znatno smanjen broj kovid pacijenata
Foto: Profimedia

Dok ih je juče bilo 360, danas ih je 13 manje, odnosno u zdravstvenim ustanovama se trenutno leči njih 347. Na respiratorima je 30 osoba pozitivnih na kovid, dok ih je juče bilo troje više, piše 021.

Međutim, nije poznato da li je ovaj broj smanjen jer je neko otpušten sa lečenja, odnosno preminuo, a nije poznato ni koliko je pacijenata u međuvremenu primljeno u bolnice.

Naime, zdravstvene ustanove ne daju ove podatke već više od godinu dana.

Ono što jeste poznato je koliko je kovid pacijenata hospitalizovano, gledano pojedinačno po zdravstvenim ustanovama. Tako ih je trenutno u Kliničkom centru Vojvodine 260, od kojih je njih 23 na respiratorima. Na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici je njih 87, od kojih je sedmoro na mehaničkoj ventilaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: