Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.04.2021.

09:25

Kup Srbije: Repriza finala u Novom Sadu, Zvezda ima "zicer"

Polufinalni mečevi Kupa Srbije na programu su u sredu.

Izvor: MT

Autor: MT

Kup Srbije: Repriza finala u Novom Sadu, Zvezda ima
Foto: Starsport

Prvo će od 17.00 snage odmeriti Crvena zvezda i Radnik iz Surdulice, dok je duel Vojvodine i Partizana zakazan za 19.05.

Zvezda i Radnik su proteklog vikenda već igrali u prvenstvu, a pobedu su odneli crveno-beli, posle preokreta u finišu (2:1).

Trener ekipe Dejan Stanković je zadovoljan bio izdanjem svoje ekipe u prvenstvenom meču.

"Bila je to čudna utakmica. Voleo bih da ponovimo 50 posto od onog što smo odigrali prošle subote. Imali smo fantastičnu statistiku, šutirali smo 35 puta na gol, 17 u okvir, uz posed lopte, šanse koje smo imali...Neka u sredu bude kao prošle subote", rekao je Stanković.

On je istakao i da njegovi igrači nisu uvežbavali penale, kao i da se nije mnogo opterećivao oko "bonus" pravila, koje u Kupu ne važi.

Sudija ovog duela biće Miloš Đorđić.

Mnogo interesantniji meč očekuje se u Novom Sadu, gde će se sastati prošlogodišnji finalisti, Vojvodina i Partizan.

Ove sezone su odigrali dva meča, a pobede su odnele domaće ekipe. U prvom delu prvenstva slavila je Vojvodina sa 3:2, dok je pre mesec i po dana u Humskoj tri boda osvojio crno-beli tim.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je rekao da se za meč sa Vojvodinom priprema kao i za svaku drugu utakmicu.

"Mi kao veliki klub uvek imamo obavezu rezultata, igre, svega... Na kraju ćemo pričati o tome. Značila bi nam pobeda, da udjemo u finale i imamo mogućnost da se borimo za trofej. Svaka pobeda nam znači, Partizanu je sve važno", rekao je Stanojević.

Za razliku od Stankovića, Stanojević zna ko će izvoditi penale, ako do njih dođe.

Oba meča pratićemo u LIVE BLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve