Читај ми!

Bogdanović uprkos promašajima ubacio 14 poena, Atlanta u sjajnoj formi

Košarkaši Atlante nastavili su sa sjajnim partijama u aprilu i ostvarili novu pobedu, uz solidan učinak srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića. Bogdanović nije imao svoje veče, ali je i pored toga postigao 14 poena i pomogao Hoksima da trijumfuju nad Orlandom, rezultatom 112:96.

Atlanta je ostvarila devetu pobedu u poslednjih 11 utakmica i to pošto je vodila više od tri četvrtine.

Gosti su imali prednost samo na početku susreta, ali su "jastrebovi" preuzeli kontrolu sredinom prve deonice i onda u drugoj, koju su dobili rezultatom 38:24, rešili pitanje pobednika.

Bogdanović je na parketu proveo nešto više od 31 minuta i za to vreme postigao 14 poena, imao četiri skoka i dve asistencije. Nekadašnji igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta slabo je šutirao (6/16 iz igre), a pogodio je tek dve trojke iz sedam pokušaja.

Međutim, saigrači su učinili da se to ne oseti previše na semaforu, a najefikasniji je bio Tre Jang sa 25 poena, pet skokova i sedam asistencija. Lu Vilijams je dodao 22, Erter 15, a Klint Kapela je uz 14 poena uhvatio čak 19 lopti.

Na drugoj strani, Entoni i Karter su imali po 17 poena.

Atlanta je na sjajnom četvrtom mestu Istočne konferencije sa 32 pobede i 26 poraza, dok je Medžik zakucan za dno tabele sa skorom 18-40.

Pobede su još ostvarili Bruklin netsi, Njujork niksi, Los Anđeles klipersi i Minesota timbervulvsi.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво