Nova vest
Tenis

Utorak, 20.04.2021.

20:50

Đere: Zasluženo sam izgubio

Srpski teniser Laslo Đere smatra da je zasluženo izgubio na startu Srbija opena od Đanluke Magera sa 6:4, 6:3.

Izvor: MT

Autor: MT

Đere: Zasluženo sam izgubio
Srdjan Stevanovic/Starsport

"Vrlo kratko: Jako loše. Ne znam, nešto se desilo pred meč u mojoj glavi. Osećao sam strah, pritisak. Rezultatski sam dobro otvorio meč. On je više bio zaslužan za to, nego ja. Kada je prestao da greši, ja nisam bio u stanju da ubacim četiri loptice u polje. Zasluženo sam izgubio", rekao je Đere.

Strah od čega?

"Ne znam, ne mogu da definišem. Možda strah od poraza. To mi se ne dešava inače. Moguće i da je od silne želje da napravim dobar rezultat na domaćem terenu. Nisam bio fokusiran na igru. Bilo je 4:3 u prvom setu, tu je vratio brejk. Loše odigran gem i eto..."

Đere je otkrio planove za dalje.

"Ići ću u Madrid da igram kvalifikacije. Probaću da se spremim bolje za tad. Imam desetak dana, dve nedelje skoro. Trudiću se da zaboravim ovaj današnji meč."

Da li će igrati u Beogradu za mesec dana ponovo?

"Iskreno, imao sam neki raspored u glavi kako ću se spremati za Rolan Garos. Ne znam, treba da vidim kako ću igrati narednih nedelja, kako ću se osećati fizički. Voleo bih da igram, ali videću."

Đere nikad nije igrao ATP turnir u prestonici Srbije.

"Sigurno. Nisam naviknut da igram u Beogradu. Ovo je prvi put da igram ATP u Srbiji. Izgleda da treba da naučim da se nosim sa ovim kako da izađem na kraj sa ovakvim stvarima i u ovim uslovima. Ovde sam se pripremao u decembru, puno puta trenirao. Jeste malo čudno što je ovde ATP turnir. Možda neka želja da se dokažem ovde... Jednostavno loš dan", zaključio je Đere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve