U KBC "Dr Dragiša Mišović" 12 dece obolelo od kovida, najmlađe ima 14 dana

Na Dečijem odeljenju KBC "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu na lečenju je 12 dece obolelih od kovida, a najmlađi pacijent je beba stara samo 14 dana, čiji je stanje stabilno, kaže načelnica Olivera Ostojić.
U KBC "Dr Dragiša Mišović" 12 dece obolelo od kovida, najmlađe ima 14 dana
Foto: Pixabay
I beba i mama su dobro, rekla je Ostojić za TV K. Napominjući da je kapacitet 80 kreveta, navodi da je od početka epidemije korona virusa bilo hospitalizovano oko 800 pacijenata i obavljeno oko 1.700 ambulantnih pregleda.
 
"Nije toliko masovno zaražavanje dece", ukazala je Ostojić.
 
Naglasila je da se sada primaju i majke i pratioci, koji su, dodaje, uglavnom pozitivni na kovid-19.
 
"I oni su nam sada pacijenti", rekla je ona.
 
Ostojić je kazala da se uslovima kada nije epidemija, godišnje bolnički leči od 2.200 do 2.500 pacijenata i ostvari više od 25.000 ambulantnih pregleda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija