Egzit od 8. do 11. jula, za organizatore festival simbol pobede nad pandemijom

Egzit festival će po svemu sudeći biti održan po planu - od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, saopštili su organizatori.
Egzit od 8. do 11. jula, za organizatore festival simbol pobede nad pandemijom
Foto: 021.rs
Organizatori su ocenili da bi održavanje festivala u julu na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo "simbol pobede Srbije nad pandemijom".
 
"Nakon što je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio da je Egzit moguće održati ovog leta, vest je odjeknula kao senzacija u svetskim muzičkim krugovima. Ova dugo iščekivana informacija predstavlja ključnu potvrdu da će proslava 20. godišnjice festivala biti održana po planu od 8. do 11. jula, uz učešće nekih od vodećih svetskih muzičkih zvezda".
 
Iz Egzita poručuju da će na festivalu nastupiti, između ostalih, Dejvid Geta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy i Honey Dijon.
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je prethodno naveo da će ulaz na festival biti omogućen onima koji su vakcinisani ili su preležali kovid-19.
 
"Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija. Svi detalji vezani za ulazak biće na vreme objavljeni na sajtu Egzita u skladu sa budućim akutelnim merama propisanim od strane Vlade Srbije".
 
 
Direktor festivala Dušan Kovačević je pozvao građane na vakcinaciju.
 
"Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji Egzit kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u narednim mesecima i pozivam sve koji su u prilici da se što pre vakcinišu, jer su zdravlje i bezbednost svih posetilaca, izvođača i članova tima, naš prioritet", rekao je direktor Egzita.
  • Lemilivoskodi

    20.04.2021 23:37
    Sjajno
    Opet ću slušati ziku s Exita iz sobe, jer neko treba i da radi...
  • Zokins

    20.04.2021 23:36
    exit
    Hteo je i prošle godine ali ... I tada smo kao pobedili koronu ali nam se krvavo osvetila jer smo ostali bez mnogih ljudi.Znaš ti gradonačelniče o kome govorim,išao si mu na sahranu.
  • Lola

    20.04.2021 22:02
    Biće leta!
    Konačno! Jedva čekam ponovo taj osećaj prolaska kroz kapije festivala, slušanje omiljenih izvođača, svitanje na areni.... Još samo malo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.