0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ZALAGALI SU SE ZA SUPERLIGU, A SADA LETE IZ KLUBOVA: Pršte ostavke predsednika evropskih velikana!

Objavljeno: 20.04.21 u 21:30

Neki od glavnih zagovarača Superlige, napuštaju svoje klubove.

Prava bura se podigla u poslednjih nekoliko dana. Nakon osnivanja Superlige Evrope, navijači Livepula su sahranili svoj klub, dok su fanovi Čelsija okupirali stadion.

Posledica svega toga je ta da je Čelsi odlučio da istupi iz novoformiranog takmičenja, a potom je to učinilo još nekoliko klubova. Najnovije vesti koje stižu iz sveta govore nam kako glavni zagovarači Superlige plaćaju ceh.

Kako prenose engleski mediji Ed Vudvord, glavni operativac Mančester junajteda podneo je ostavku. Godinama nije uspeo da osvoji Premijer ligu, a konačan pritisak na njega očigledno je izvršilo osnivanje novog takmičenja.

Nova, još luđa vest stiže iz Italije. Prvo ga je kum Aleksandar Čeferin oštro kritikovao, rekavši da nikada nije video čoveka koji toliko laže, a sada će platiti svoju cenu. Navodno će Andrea Anjeli podneti ostavku u Juventusu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter