Dirljiva poruka vojvotkinje Kamile posvećena princu Filipu

Kamila, vojvotkinja od Kornvala, posvetila je četiri izabrana naslova knjige princu Filipu sa porukom: "U sećanju na velikog čitalačkog partnera"

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2021.

09:23

Dirljiva poruka vojvotkinje Kamile posvećena princu Filipu
Foto: Shutterstock/ComposedPix

Vojvotkinja od Kornvala Kamila je na svojstven način odala počast princu Filipu, i to putem zajedničke ljubavi prema čitanju, koju su međusobno delili.

Sa početkom druge sezone njenog čitalačkog kluba "Soba za čitanje", čiji je osnovni cilj otkrivanje novih knjiga, kao i talentovanih autora koji ih pišu, Kamila je odala počast princu Filipu, izabravši četiri naslova knjiga, posvećenih njemu.

Na zvaničnoj stranici instagram profila ovog čitalačkog kluba, Kamila je napisala: "Kao zaštitnik čitalačkog poverenja, koje sam nasledila od svojeg preminulog svekra, njegovog veličanstva vojvode od Edinburga, volela bih da sledeću sezonu "Sobe za čitanje" posvetim njemu, u sećanju na veličanstvenog čitalačkog partnera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: