Slavoljub Đorđević (©MN Press)
Slavoljub Đorđević (©MN Press)

Đorđević pred Zvezdu: Bićemo jači nego u subotu

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.04.21. | 16:39

Trener Radnika najavio promene u sastavu

Namučila se Crvena zvezda da u 32. kolu Superlige Srbije savlada goste iz Surdulice. Radnik je vodio, preživeo dva penala, ali su Sanogo i Ivanić golovima u 54. i 85. minutu doneli preokret i pobedu crveno-belima 2:1.

U sredu, ponovo u Beogradu, isti rivali sastaće se u polufinalu kupa.

Izabrane vesti

"U kup takmičenju nema popravnog. Ono što je za nas interesantno je to da tri utakmice koje smo igrali u Kupu, u sve tri smo u prvim delovima gubili, a potom preokrenuli i prolazili dalje. Sve ekipe s kojima smo igrali su velike ekipe: i Kabel i Čukarički i TSC, a sada igramo protiv najveće. Zvezda igra kod kuće, ima ozbiljnu ambiciju da osvoji duplu krunu i biće i više nego motivisani da nas pobede", smatra trener gostiju, Slavoljub Đorđević.

SREDA, 17.00: (1.05) CRVENA ZVEZDA (14.0) RADNIK (35.0)

Bivši štoper crveno-belih i trener omladinskog tima najavio je da će njegovi fudbaleri probati još boljom igrom nego pre tri dana da se domognu istorijskog finala.

"Što se tiče nas, mi ćemo pokušati da se pokažemo u još kvalitetnijem svetlu nego pre tri dana na Marakani. Pokušaćemo da budemo čvršći, agresivniji i da budemo konkretniji kada imamo loptu. Učinićemo sve da napravimo još veći uspeh od ovog što smo napravili do sada, jer ovi momci su već ušli u istoriju Radnika kao polufinalisti kupa. Ako uspemo da uđemo u finale, mislim da bi to bila jedna velika nagrada za ove momke, za ovaj klub, za ovaj grad. Ako ne, zadovoljićemo se ovim što smo napravili, a Zvezdi ćemo čestitati i okrenuti se prvenstvu".

Radnik je u prethodnom duelu morao da menja golmana zbog povrede, a nastup Kostića i dalje je pod znakom pitanja.

"Golman Kostić je nakon jakog udarca u koleno dobio veliki hematom, pa ćemo videti posle još pregleda, terapija i treninga da li će biti 100 posto spreman za sutrašnju utakmicu. Ukoliko ne bude spreman, sigurno je da će mali Ranđelović braniti, nevezano za njegov fenomenalni nastup na Marakani od pre tri dana. Stefan je izuzetan momak koji vredno radi. Već je branio fenomenalno i dobro se pokazao i kao dobar golman u kup utakmici protiv Kabela, a branio je na pripremama dve utakmice protiv ozbiljnih protivnika. Ko god bude stao na gol, ko god od igrača da bude igrao sutra, znam da će dati maksimum".

Najavio je Đorđević da će promena u timu svakako biti. Očekuje se da Radnik bude pojačan povratkom nekih standardnih prvotimaca.

"Prvensto i kup su dva različita takmičenja. U kupu nema popravnog, dok ga u prvenstvu ima. Kada je Crvena zvezda protivnik, pogotovu na njihovom terenu, ne postoji mnogo načina na koje možete da igrate protiv tog tima. Razlika kod nas sada će biti ta da ćemo promeniti tim jer smo morali da odmaramo tri-četiri igrača u prvenstvu da bi za kup pokušali nešto drugo i verujem da će ovi momci doneti bolju i čvršću igru, da budemo konkretniji kada imamo loptu. I protivik se mnogo pita, pa ako uspemo u tome, ja bih bio i te kako prezadovoljan, a ako ne, okrećemo se prvenstvu", istakao je trener Surduličana.



tagovi

FK Crvena zvezdaSlavoljub ĐorđevićRadnik Surdulica

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara