Novi Sad Vesti

Exit ovog leta u Novom Sadu, ali ne za svakoga

exit 2021

Izjava gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da će EXIT festival biti moguć ovog leta odjeknula je kao bomba u muzičkim krugovima širom planete. Mnogobrojni svetski mediji preneli su njegove reči da će “festival biti znak da je Srbija pobedila pandemiju” i da je “EXIT od ključnog značaja za domaći turizam i promociju Srbije”.

Prema dosadašnjim planovima 20. godišnjica EXIT festivala biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a učešće je potvrdilo i nekoliko svetskih muzičkih zvezda: David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon i mnogi drugi.

Kako je dalje pojasni gradonačelnik, ulaz na festival biće moguć uz potvrdu o vakcinaciji, ili dokaz o preležanom koronavirusu. Ostalima će biti omogućeni brzi antigenski testovi po povoljnijim cenama i u posebno organizovanim zonama u okolini festivala.

Sve detaljnije informacije o samom festivalu moći će blagovremeno da se nađu na zvaničnoj stranici festivala.

„Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vesti i mogućnosti da sa publikom iz celog sveta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dve decenije festivala, da slavimo život! Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji EXIT kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u narednim mesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što pre vakcinišu, jer su zdravlje i bezbednost svih posetilaca, izvođača i članova tima, naš prioritet“, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.

Stidite li se tog prvog EXIT-a, koji je sve ono što danas nije?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Reklama

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

102 Shares
102 Shares
Share via
Copy link