Capital.ba

Produžen rok za uvođenje inovacija u banjalučka preduzeća

20.04.2021. / 12:33

BANJALUKA – Rok apliciranja za uvođenje inovacija u preduzeća iz Banjaluke produžen je do utroška raspoloživih sredstava.

inovacije preduzeća

FOTO: Pixabay

„Agencija za razvoj preduzeća Eda, u saradnji sa Ministarstvom privrede i preduzetništva Republike Srpske i Gradskom razvojnom agencijom „CIDEA”, produžila je rok apliciranja za uvođenje inovacija u preduzeća iz Banjaluke“, saopštili su iz Agencije „Eda“.

Javni poziv sa Uputstvom za prijavu i pratećim obrascima dostupan je na linku https://edabl.org/wp-content/uploads/2021/04/Javni-poziv-BL-produzen-rok.pdf 

Prema njihovim riječima, ukupan raspoloživi iznos za sufinansiranje konsultantskih usluga za ovaj javni poziv je 100.000 KM, dok je maksimalan pojedinačni iznos sufinansiranja iz vaučer program 14.000 maraka, a minimalni 4.000 KM.

„Podnosioci prijava su dužni obezbijediti sufinansiranje predloženih konsultantskih usluga iz sopstvenih izvora, u skladu sa navedenim u Uputstvu“, ističu u agenciji.

Dodali su da će se izbor korisnika vršiti prema redoslijedu dostavljanja prijava, do utroška raspoloživih sredstava.

Cilj javnog poziva je, kako naglašavaju, unapređenje konkurentnosti MSP sa područja Grada Banjaluka, kroz proces uvođenja inovacija koji obezbjeđuje unapređenje postojećih ili razvoj novih proizvoda/usluga ili procesa u poslovanju.

Javni poziv je raspisan u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“, koji finansira Švedska.

CAPITAL: B. Ninković

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!