Celebrity News

Nevena Ivanović ne skriva sreću: Čestitke se samo nižu! (foto)

Suprug Nevene Božović, udate Ivanović danas je po ko zna koji put vratio osmeh na lice mlade pevačice. U njihovom domu danas je veliki dan, a čestitke pristižu sa svih strana.

Nevena Ivanović ne skriva sreću: Čestitke se samo nižu! (foto)

Za Nevenu Ivanović 20. april je dan, kog će se uvek sećati sa širokim osmehom na usnama. Tog dana, svom suprugu Nikoli zaklela se na večnu ljubav. Venčanje je obeleženo intimnom proslavom, baš onako kako je Nevena želela, a pesmu za prvi ples pevale su "The Frajle".

Prve fotografije intimnog slavlja Nevena je na "Instagramu" objavila na prvu godišnjicu braka i tada je čitava javnost imala priliku da uživa u detaljima bajkovitog venčanja.

Pročitajte: Nevena Ivanović slomljena - Otišao je čovek kog je neizmerno volela (foto)

 

 

Danas, crnogorska snaha, kako je mediji zovu, sa suprugom Nikolom Ivanovićem proslavlja drugu godišnjicu braka, što je i obeležila emotivnom fotografijom na "Instagram" storiju.

Instagram story printscreen

 

Pevačica koja o svom privatnom životu retko priča o svom braku nedavno je govorila za "Blic":

- Srećni smo, i živimo drugu godinu braka u bojama. Boje su asocijacija na harmoniju, prirodu i lepotu, u svemu. Tako je i nastao naziv poslednje pesme za koju je inspiracija bila kao i obično ljubav - rekla je ona i dodala da se od supruga ne odvaja, kada god je to moguće.

- Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati.

Pročitajte: Nevena Božović i zgodni pilot - Ljubav na Jadranu raširila svoja jedra!

 

 

Komentari (0)

Loading